PRIMEUR: Nieuwe Nederlandse MMA-organisatie LFL van start Nieuws
Nieuws

PRIMEUR: Nieuwe Nederlandse MMA-organisatie LFL van start

PRIMEUR: Nieuwe Nederlandse MMA-organisatie LFL van start

Vandaag kreeg onze redactie exclusief de primeur om LFL aan te kondigen aan het grote publiek. Levels Fight League (LFL), is een nieuwe in Amsterdam gevestigde MMA-organisatie die zich richt op het ontwikkelen van de sport in Nederland.

LFL gaat Nederlandse vechters een veilig en professioneel platform te bieden, waarop ze volledig kunnen vertrouwen om hun carrière vooruit te helpen, maar ook tegelijkertijd buitenlandse vechters binnen te halen om mee te doen aan de competitie.

Het eerste LFL evenement vindt plaats op zondag 30 mei. Tijdens het hoofdevenement zal de populaire Nederlandse vechter Joey Berkenbosch (4-1) tegenover de Canadese Julien Leblanc (5-1) van de gerenommeerde Tristar-sportschool staan. Vanwege de huidige Covid-19-pandemie zullen de LFL evenementen volledig digitaal zijn, met hoogwaardige productie en alleen online beschikbaar zonder dat er live publiek aanwezig is.

Live mee kijken

LFL is al een partnerschap aangegaan met het internationaal erkende FITE.tv-streaming platform, dat onder meer Tyson vs.Roy Jones Jr., AEW-worstelen, KSI vs.Logan Paul, Canelo vs.GGG, WWE en nog veel meer grote events heeft gehost. FITE.tv zal LFL 1 streamen voor internationale fans, terwijl Nederlandse en Belgische fans kunnen kijken via een kleine PPV-prijs op LFLMMA.com

Levels Fight League 1 bevat zeven professionele wedstrijden en een amateur-undercard. De undercard is de aftrap voor een speciale amateur MMA-serie, die zal worden verspreid een aantal evenementen en die uiteindelijk een aantal vechters de gelegenheid zal bieden, om te reizen en te trainen in de wereldberoemde Tristar-sportschool in Canada.

MMA-sport laten groeien

Achter LFL staan ​​de lokale sportschool eigenaar Donovan Panayiotis en de Nederlandse zakenman Bart Deuss. Panayiotis, een voormalige professionele vechter, is het brein achter de promotie en zal dienen als matchmaker en evenement promotor.

Deuss is de eigenaar en CEO van het Nederlandse IT-bedrijf YaWorks, met klanten als Vodafone, Ziggo, Nike, Heineken en vele anderen. Als grote sportliefhebber, met een achtergrond in judo & karate en een passie voor boksen, zal Duess achter de schermen van de organisatie werken. Duess zet zich volledig in om de MMA-sport in Nederland te helpen groeien door middel van Levels Fight League.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws