'Pissed off' UFC-vechter ontkent verlies: Corrupte jury MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Pissed off' UFC-vechter ontkent verlies: Corrupte jury

'Pissed off' UFC-vechter ontkent verlies: Corrupte jury

Rogerio Bontorin, UFC-vechter ontkent zijn verlies tegen Brandon Royval. Bontorin beschuldigd de volgens hem corrupte jury bevooroordeeld te zijn.

Het Braziliaanse vlieggewicht Bontorin, verloor nipt van Royval tijdens het UFC-evenement van 15 januari. Echter is Bontorin onvermurwbaar in het feit dat hij de eerste twee rondes won. Jurylid Douglas Crosby was de enige die het op die manier scoorde, met Eric Colon en Chris Lee die Royval de winst gaven in ronde één en drie.

Ontsteld door het resultaat weerlegde Bontorin ook de bewering dat hij naar verluidt in de laatste ronde af had getikt. Royval zegt dat de Braziliaan aftikte en onmiddellijk naar de scheidsrechter keek om er zeker van te zijn dat de scheidsrechter het niet zag. Royval voegde eraan toe dat de vermeende gemiste tik hem er nooit van weerhield om op Bontorins arm in een klem te nemen.

Niks aan de hand

,,Hij probeert een reden te vinden om de uitslag om te buigen, omdat hij weet dat hij verloren heeft. En ik heb niet getikt", reageerde Bontorin in een interview. “Als ik had getikt, had ik vaak getikt of stop gezegd. Ik probeerde mijn arm vast te houden, maar hij had hem al gestrekt, dus mijn hand ging de andere kant op en raakte zijn been aan, maar ik bracht hem meteen terug. Dat is wat er is gebeurd."

Bontorin zei dat het een "raar gevoel" was om met verlies terug te keren naar Brazilië terwijl hij vond dat hij had moeten winnen, maar hij is over het algemeen tevreden met zijn prestatie. ,,Ik heb niet het gevoel dat ik verloren heb, maar ik ben echt pissig", zei hij. ,,De hele wereld keek naar dat gevecht en wist dat ik niet had verloren. Het voelt alsof er iets van me is afgenomen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws