'Niemand wil tegen Holly vechten'! Coach boos over mislopen titelkans MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Niemand wil tegen Holly vechten'! Coach boos over mislopen titelkans

'Niemand wil tegen Holly vechten'! Coach boos over mislopen titelkans
'Niemand wil tegen Holly vechten'! Coach boos over mislopen titelkans

Voormalig UFC-kampioen Holly Holm heeft misschien een tegenstander voor later dit jaar, maar het was niet gemakkelijk om iemand te vinden. In een interview met Submission Radio legde coach Mike Winklejohn enkele dilemma's uit bij het vinden van iemand voor Holm om tegen te vechten.

Niemand wil haar onder ogen zien. ,,Eerlijk gezegd wil niemand tegen Holly vechten. We moeten naar een andere gewichtklasse gaan voor dit gevecht met Norma Dumont omdat niemand tegen Holly wil vechten", zegt Winklejohn. ,,Ik kan de lijst doornemen. De Nederlandse Germaine de Randamie staat op nummer één. Maar deze is resoluut; ,,Ik ga niet vechten tegen Holly Holm. "

Tegen iedereen

Ondertussen staat Holm op 16 oktober tegenover het vedergewicht Dumont tijdens een UFC Fight Night-evenement. De locatie is nog niet bekend. ,,We zullen elke strijd aangaan die we kunnen krijgen, want Holly wil gewoon de titelkans", aldus haar coach. ,,Dat is alles wat ze wil. Ze heeft nog nooit in haar leven een gevecht afgewezen en ze wil een titelgevecht."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws