UFC 249: MMA-vechters krijgen anti coronavirus instructies - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC 249: MMA-vechters krijgen anti coronavirus instructies

UFC 249: MMA-vechters krijgen anti coronavirus instructies

De UFC heeft voor haar vechters een vechtweekprotocol voor UFC 249 Jacksonville opgesteld.

Vanaf 9 mei maakt de UFC een start met haar events die een tijd stil lagen vanwege de corona pandemie. Hoewel alle gezondheids- en veiligheidsvragen niet volledig zijn beantwoord, heeft de UFC haar vechters iets meer dan een week tijd gegeven om zich voor te bereiden.

Beginnend op 9 mei met UFC 249, zal de organisatie drie evenementen organiseren. 13 en 16 mei zullen allen in de VyStar Veterans Memorial Arena in Jacksonville, Florida plaatsvinden.

Niet voor iedereen

Er worden strikte veiligheidsmaatregelen in acht genomen om de gezondheid van de betrokkenen te verzekeren. Vechters en hun entourage zullen vanaf aankomst een verplicht medisch screeningproces en tests ondergaan. Deze worden elke dag aangevuld met extra testen.

Er zijn aparte compleet uitgeruste trainingsruimten, familie, vrienden, extra trainingspartners en managers zijn niet toegestaan. Het medische team zal alleen UFC-atleten behandelen die volgens schema zullen deelnemen aan de wedstrijd.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page