Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter gaat los op ‘masturberende’ gluurder

MMA-vechter gaat los op ‘masturberende’ gluurder

Een vrouwelijke MMA-vechter zette de achtervolging in op een man, die haar en een vriendin begluurde terwijl hij zichzelf bevredigde.

Een niet geïdentificeerde man, wordt gezocht voor het plegen van een seksuele handeling in het openbaar. Volgens de politie gebeurde het voorval op maandagmiddag in Cabo Frio, Rio de Janeiro, Brazilië. Zo meldt Metropolitana em Ação, een journalisten blog op Facebook.

Volgens Joice Vieira, was ze op het strand met een vriendin, toen de als psychopaat beschreven man de vrouwen benaderde en begon te masturberen. Vieira en haar vriendin merkte de man op en deze stelde zich agressief tegen beide vrouwen op.

Complete verrassing

Waar hij niet op gerekend had, is dat Vieira een getraind MMA-vechter is en zichzelf besloot te verdedigden tegen de agressieve man. Zoals op de foto’s te zien is, ging Vieira onvervaard op de man af die geschrokken afdroop.

LEES OOK > MMA-vechtster sloopt overvaller

Vieira zette naar verluidt de achtervolging in. De man wist te ontsnappen en wordt gezocht door de politie, tot op heden is hij niet gevonden.

Bekijk ook

Vechter uit beruchte MMA-organisatie breekt rug

De organisatie staat onder auspicien van President Ramzan Kadyrov

VIDEO: UFC-ster Conor McGregor ramt kaak aanvaller scheef

Hoewel het al weer een tijd geleden is

SMOESJES: UFC-vechter Colby Covington bijna vergiftigd?

Colby Covington vocht het grootste gevecht