MMA-vechter Cris Cyborg confronteert UFC-baas over leugens Nieuws
Nieuws

MMA-vechter Cris Cyborg confronteert UFC-baas over leugens

MMA-vechter Cris Cyborg confronteert UFC-baas over leugens

UFC-president Dana White heeft de laatste tijd niet veel positiefs te zeggen over Cris Cyborg.

Vooral met betrekking tot een mogelijke rematch tussen Cyborg en Amanda Nunes. Ondanks het feit dat Cyborg haar verlangen naar deze rematch heeft aangegeven, beweert White dat ze het gevecht eigenlijk niet wil.

In reactie daarop heeft Cyborg White herhaaldelijk een leugenaar genoemd in de media. “Alles wat Dana zegt is een leugen. Alles is een leugen. Ik blijf (focus) op mezelf en blijf doen wat ik doe. Ik weet dat de waarheid naar buiten zal komen.

Stop met liegen

"Ik spreek altijd de waarheid, ik lieg nooit ergens over", voegde ze eraan toe. "Hij liegt altijd." Kort nadat Cyborg, Felicia Spencer versloeg op UFC 240, een overwinning die enige kritiek op White trok, confronteerde ze de UFC-baas backstage en vertelde hem te stoppen met liegen over haar.

De uitwisseling werd op video vastgelegd door het team van Cyborg en op haar officiële YouTube-kanaal geplaatst. In de video maakt Cyborg White duidelijk dat hij moet stoppen met liegen. Of dit de verhoudingen op scherp zet tussen de twee is nog niet duidelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws