MMA kampioene Ilima-Lei Macfarlane verliest ongeslagen status en titel
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA kampioene Ilima-Lei Macfarlane verliest ongeslagen status en titel

MMA kampioene Ilima-Lei Macfarlane verliest ongeslagen status en titel

Bellator MMA kampioene verliest Ilima-Lei Macfarlane ongeslagen status en titel

Ilima-Lei Macfarlane is haar ongeslagen status bij Bellator MMA kwijt. De voormalige kampioen werd hard van haar troon gestoten vandaag door uitdager Juliana Velasquez.

Bellator MMA’s laatste event van dit jaar werd bekroond door een vlieggewicht titelgevecht tussen regerend kampioen Ilima-Lei Macfarlane en ongeslagen uitdager Juliana Velasquez. Vooraf werd al verwacht dat het wedstrijd vol vuurwerk zou worden.

Zowel Macfarlane als Juliana Velasquez hadden een ongeslagen reputatie hoog te houden. Het gevecht welke over de volle vijf ronden ging was werkelijk een kroon op het Bellator 254 event, in de Mohegan Sun Arena, Uncasville, Connecticut. Beide vechters hielden het tot het laatste moment spannend.

Sterk gevecht

In de vierde ronde lukt het Macfarlane via een takedown de Braziliaanse op haar rug te leggen. Maar het was de uitdager die Macfarlane over poseerde en het gevecht sterk beëindigde. Na 25 minuten werd Velasquez tot winnaar uitgeroepen via unanieme beslissing met scores van 48-47, 49-46 en 48-47.

Velasquez mag dan wel de titel veroverd hebben op Macfarlane, maar de vraag is hoelang zij deze in bezit kan houden. De Nederlandse Denise Kielholtz heeft haar zinnen gezet op de titel. Kielholtz tekenen recentelijk bij en is daarmee de beste betaalde MMA-vechtster van ons land.

Bekijk ook

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! 'Ga nou neer'

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! ‘Ga nou neer’ | video

Het is duidelijk dat de wannabe Jiu Jtisu'er helemaal geen

TJ Dillashaw voormalig kampioen bantamgewicht, heeft afscheid genomen van de UFC. Dillashaw onderging onlangs een uitgebreide schouderoperatie na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in oktober tijdens UFC 280.

Oud-kampioen Dillashaw stopt bij UFC! ‘Totaal kapot’

Hij kreeg een schorsing van twee jaar

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page