⚠️ ? Laatste seconde 'KO' Rozenstruik op Sakai in UFC headliner Nieuws
Nieuws

⚠️ ? Laatste seconde 'KO' Rozenstruik op Sakai in UFC headliner

⚠️ ? Laatste seconde 'KO' Rozenstruik op Sakai in UFC headliner

Jairzinho Rozenstruik is terug waar hij hoort te zijn, namelijk onder de winnaars bij de UFC. De Surinaamse sloopkogel scoorde eerder vandaag een laatste seconde winst op rivaal Augusto Sakai uit Brazilië in Las Vegas.

Het Surinaamse zwaargewicht versloeg Augusto Sakai via TKO op 4:59 in de eerste ronde in de headliner van het UFC Fight Night in de UFC Apex, Las Vegas. Rozenstruik's rechterstoot naar de slaap van Sakai liet deze neerstorten op het canvas.

Beast mode

Scheidsrechter Herb Dean stopte wedstrijd nadat Rozenstruik nog een aantal stevige stoten lanceerde op Sakai. ,,We hebben hard gewerkt en dit is wat we wilden", zei Rozenstruik in zijn interview na het gevecht. ,,Ik kom jullie halen,' zei Rozenstruik. "Ik kom."

De op nummer 6 gerangschikte vechter stuurde hiermee na de overwinning een bericht naar de top-vijf zwaargewichten en zet de gewichtsklasse op scherp zoals al werd verwacht. Een top winst voor de Surinamer die zo snel mogelijk de UFC-kooi weer in wil.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws