? | 'Khabib Nurmagomedov moet zijn UFC wereldtitel inleveren' Nieuws
Nieuws

? | 'Khabib Nurmagomedov moet zijn UFC wereldtitel inleveren'

? | 'Khabib Nurmagomedov moet zijn UFC wereldtitel inleveren'

Tony Ferguson roept op om Khabib Nurmagomedov van zijn UFC titel te ontdoen

Met Khabib Nurmagomedov die weigert om op UFC 249 te vechten zegt zijn toekomstige uitdager, Tony Ferguson, dat de UFC-lichtgewichtkampioen van zijn titel moet worden ontdaan.

Khabib schreef woensdag op sociale media dat hij in quarantaine is en in feite zijn lichtgewicht UFC-titelverdediging op 18 april niet zal doen. Ferguson vertelde ESPN's Ariel Helwani kort daarna dat hij gelooft dat Nurmagomedov "bang is en het gevecht ontloopt".

Pak die titel af

"Hij zou van zijn titel moeten worden ontdaan", zei Ferguson in een interview met SportsCenter. De UFC heeft gezworen dat hij ondanks de kennelijke afwezigheid van Nurmagomedov zal doorgaan met UFC 249, en Ferguson heeft gezegd dat hij tegen een nieuwe tegenstander wil vechten.

Justin Gaethje, is aangeboden aan Ferguson, hoewel dat gevecht geen uitgemaakte zaak is. Ferguson zegt dat hij altijd bereid is om 'altijd en overal' te vechten. Hij is kwaad op Nurmagomedov omdat hij niet hetzelfde deed.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws