'Francis Ngannou ontslagen uit UFC-contract!' Journalist komt met bewijs MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Francis Ngannou ontslagen uit UFC-contract!' Journalist komt met bewijs

'Francis Ngannou ontslagen uit UFC-contract!' Journalist komt met bewijs

Francis Ngannou zou officieel al niet meer onder contract bij de UFC staan. Nash beweert dat de kampioen op straat zou staan. Hij komt tot de conclusie op basis van de recente opmerkingen van Ngannou en zijn manager en sectie 4.3.2 uit een UFC-contract.

UFC zwaargewicht Kampioen Ngannou had eerder gezegd dat hij in december 2017 een vijfjarige deal met de organisatie had getekend. Dit was voorafgaand aan zijn eerste titelgevecht tegen Stipe Miocic op UFC 220. Sectie 4 van het UFC-contract vermeldt verschillende clausules waarin een contract kan worden verlengd.

Ngannou is al uit zijn UFC contract ontslagen

Nash onthulde onlangs de details van sectie 4.3.2 van het gemiddelde UFC-contract. Daarin staat dat het contract niet wordt verlengd na de periode van vijf jaar, ongeacht de eerder genoemde clausule. De journalist zei op SiriusXM:

"Francis liet in zijn video in feite doorschemeren dat er iets groots was gebeurd gebeurde rond UFC 282 met zijn contract. Dus dat alles suggereert voor mij, onder de voorwaarden van het lezen van deze nieuwe UFC-contracten, onder wat hij heeft laten doorschemeren, dat zijn contract eigenlijk begin december is beëindigd en dat hij nu officieel een vrij man is. "

Geen drempels voor nieuw UFC contract Ngannou

UFC-baas Dana White beweert echter dat hij bijna een deal heeft gesloten met kampioen Ngannou. “Ik denk dat we met Francis op de goede weg zijn", beweerde White. ,,Het lijdt geen twijfel dat dit is waar Francis zou moeten zijn en Francis zou, weet je, zijn nalatenschap hier bij de UFC moeten afmaken."

Francis Ngannou's manager Marquel Martin klonk ook optimistisch toen hij over de deal sprak tijdens een recente video op het YouTube-kanaal van de kampioen. Martin gelooft dat er geen reden is voor 'The Predator' om de deal niet te ondertekenen als het voor beide partijen voordelig is. Of de bewereingen van Nash Kloppen zal zich nog moeten uitwijzen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws