De beste knockout? Bekijk onze videos met de toppers van 2017! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / De beste knockout? Bekijk onze videos met de toppers van 2017!

De beste knockout? Bekijk onze videos met de toppers van 2017!

Bekijk onze lijst met de beste knockout van 2017 het was een mooi jaar voor de KO liefhebber.

Knockout’s komen er in alle soorten en maten, en bij MMA kunnen deze uitermate spectaculair zijn, waar anders dan bij MMA kunnen knockout uit een onverwachte hoek komen. 2017 had weer een aantal knockout momenten waar menig vechtsport hart harder van ging kloppen. Bekijk de video’s en verbaas u!

1. Francis Ngannou-Alistair Overeem

In een 18-jarige professionele MMA-carrière werd Alistair Overeem eerder via stoten tegen het canvas geslagen. Maar de finaliteit waarin Francis Ngannou de ‘The Demolition Man’ verlaagde, was een van die herinneringen dat wanneer zwaargewichten hun handen hen in de steek laten, er geen gevaarlijke plaats meer is in de sportwereld dan in het Octagon. Ngannou was al een behoorlijk intimiderend figuur voor zijn overwinning in december op Overeem. Maar toen 2 december veranderde in 3 december, wist de hele wereld dat “The Predator” een van de engste kerels op aarde was.

2. Mike Perry-Jake Ellenberger

Er is geen wetenschap achter het kiezen van de beste knock-outs op deze lijst. Maar ze hebben allemaal extra factor nodig. Als je deze krijgt, is dat zeker een top vijf, en dat is precies waarom Mike Perry’s afwerking van Jake Ellenberger in april opgenomen is. Er werd niet verwacht dat deze strijd van weltergewicht knallers alle rondes zou halen, maar ik denk niet dat niemand de elleboog van Perry zag aankomen. Ellenberger deed het zeker niet en hij was buiten westen, bammm.

3. Edson Barboza-Beneil Dariush

Het beangstigende aan aanval van Edson Barboza is niet alleen dat er op elk moment een knock-out kan komen, maar dat de Braziliaan deze dodelijke aanvallen moeiteloos uitvoert. Bekijk de seconden voordat hij Beneil Dariush in maart vernederde, en hij had net zo goed kunnen opwarmen voor een rondje joggen, voordat Dariush technieken verruilt voor een takedown maar Barboza opspringt en een perfecte vliegende knie naar het hoofd uitvoert.

4. Matt Brown-Diego Sanchez

Op een kaart van Virginia vol overtuigende match-ups keek was er een het meest om naar uit te kijken de voormalige Ultimate Fighter talenten Matt Brown en Diego Sanchez tegen elkaar te matchen. Maar Brown was niet geïnteresseerd in een drie-ronde oorlog met de “Nachtmerrie.” Hij wilde een vroege nacht in wat zijn laatste reis naar de Octagon zou zijn geweest, en als het inderdaad de laatste professionele MMA-strijd van Brown was, wat een manier om af te sluiten.

5. Marlon Moraes-Aljamain Sterling

Een van de meest intrigerende bantamgewicht-confrontaties van 2017 had Marlon Moraes met Aljamain Sterling moeten zijn, maar toen Sterling vroeg in de clash of contenders ging voor een ​​takedown, ontmoette’ Magic ‘Marlon de New Yorker met een knie die een onmiddellijk einde aan het gevecht maakte. Nu weet je waarom Moraes ‘reputatie gebaseerd was op zijn opvallende aanval.

6. Ricardo Ramos-Aiemann Zahabi

Op een UFC 217-kaart gevuld met een groot aantal van de grootste namen van de organisatie, had deze openingswedstrijd tussen bantamgewichtperspectieven Ricardo Ramos en Aiemann Zahabi zomaar over het hoofd gezien kunnen worden. Maar Ramos zorgde ervoor dat dat niet gebeurde, want hij leverde een angstaanjagende achterwaartse elleboog af die Zahabi knock-out sloeg en het podium opzocht voor misschien wel de spannendste nacht van gevechten die de UFC vorig jaar had gehad.

7. Holly Holm-Bethe Correia

De wereld wachtte af om deze Holly Holm-show weer te zien en in juni, na een reeks gevechten die haar competitief maar niet spectaculair zagen, bracht ze spectaculair terug met kKO overwinning tegen Bethe Correia. Het was niet alleen een grote overwinning, maar omdat het iedereen eraan herinnerde hoe gevaarlijk een van de geweldige stoters van gevechtsporten kan zijn wanneer ze in haar spel zit.

8. Marc Diakiese-Teemu Packalen

Het moet ontmoedigend zijn om een ​​man als Marc Diakiese te bevechten als hij in een ritme zit, vol zelfvertrouwen en zich ervan bewust is dat je niet voor langere tijd met hem kunt staan ​​en handelen. En als hij begint te glimlachen, zoals hij in maart tegen Teemu Packalen deed, dan moet je op zoek naar de takedown, de exit of beide. Packalen kreeg die kans echter niet, omdat Diakiese een raket van een rechterhand afvuurde die hem verstijfde, en het einde kwam slechts 30 seconden in het gevecht.

9. Damir Hadzovic-Marcin Held

 

Damir Hadzovic maakte een goede indruk in zijn UFC-debuut in 2016 voordat hij werd tegengehouden door Mairbek Taisumov, maar het duurde een jaar voordat hij terugkeerde om Marcin Held in mei te ontmoeten. Hij had een derde ronde nodig om te winnen, en zie, hij haalde het zeven seconden in het laatste frame toen hij een Take-down poging deed met een knie, en het was game-over. Dat is een les voor jou – geef niet op.

10. Kelvin Gastelum-Michael Bisping

Er was veel gekwebbel over Michael Bisping die een kort gevecht voerde met Kelvin Gastelum, slechts drie weken nadat hij door Georges St-Pierre was versalgen bij UFC 217 en of de snelle ommekeer een factor was in zijn uitputting door Kelvin Gastelum? Maar nadat een reeks medische tests ‘The Count’ hadden vrijgegeven om te vechten, werd hij door Gastelum geraakt met een linkse hoek waarmee hij elke middleweight in de wereld zou hebben geveld.

Bekijk ook

Pereira vocht tegen Adesanya met geheim gehouden blessure

Pereira vocht tegen Adesanya met geheim gehouden blessure

Pereira wilde niet dat de blessure uitlekte

'Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

‘Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

Na zijn gewonnen wedstrijd daagde hij Conor McGregor uit.

Uit de cel de ring in! 'Stop nooit met vechten'

Uit de cel de ring in! ‘Stop nooit met vechten’

Ruim 8 maanden bracht Velasquez door in de gevangenis

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page