Dana White over promoten Anderson Silva vs. Roy Jones: ‘Ik doe niet aan ouwe lullen boksen’
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Dana White over promoten Anderson Silva vs. Roy Jones: ‘Ik doe niet aan ouwe lullen boksen’

Dana White over promoten Anderson Silva vs. Roy Jones: ‘Ik doe niet aan ouwe lullen boksen’

Dana White over promoten Anderson Silva vs. Roy Jones: ‘Ik doe niet aan ouwe lullen boksen’

Dana White ziet het promoten van boksveteranen gevechten niet echt zitten. Ondanks de enorme hoeveelheid geld die zojuist is verdiend door Mike Tyson en Roy Jones Jr.

Of je nu genoten hebt van Mike Tyson vs. Roy Jones Jr. en alle heisa eromheen of niet. Je zult eraan moeten wennen om er meer van te zien. Reden, het brengt super veel geld in het laatje. Tyson zegt dat hij snel weer zal vechten. En dat Roy Jones Jr. op de undercard zou staan.

Jones gaf aan interesse te hebben in een gevecht met UFC veteraan Anderson Silva. Deze werd recentelijk door de UFC ontslagen en komt nergens aan de bak. Jarenlang probeerden Silva en Jones Jr. een bokswedstrijd te laten plaatsvinden. Het kwam echter nooit van de grond. De UFC lag dwars.

Gaan we niet doen

UFC-president Dana White was evenzeer afwijzend. Toen een verslaggever hem vroeg of hij geïnteresseerd zou zijn in het samen promoten van een bokswedstrijd tussen Jones Jr. en Silva ,,In mijn hart ben ik een vechtfan”, zei White. ,,En ik geloof echt dat de vechtbusiness voor jonge jongens is. Het is niet voor ouwe lullen.”

,,Ik wil deze jonge gasten zien vechten en ik wil zien wie de gemeenste klootzak ter wereld is in elke divisie. Als vechtfan wil ik dat en dat soort andere dingen interesseert me niet. ” White duidelijk zei verder: ,,Anderson Silva had ooit zijn dag,” vervolgde hij. ‘Roy Jones Jr. had ooit zijn dag. De toekomst is niet aan hen, maar aan de jonge vechters. “

Bekijk ook

UFC vechtbaas Dana White bevestigt terugkeer naar Fight Island Abu Dhabi

Iets meer dan zeven maanden na het laatste Fight Island-evenement keert de Octagon binnenkort terug naar het eiland.

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page