COACH MCGREGOR: 'Conor vecht onder geen beding op UFC 249' Nieuws
Nieuws

COACH MCGREGOR: 'Conor vecht onder geen beding op UFC 249'

COACH MCGREGOR: 'Conor vecht onder geen beding op UFC 249'
COACH MCGREGOR: 'Conor vecht onder geen beding op UFC 249'

Conor McGregor's hoofdcoach John Kavanagh zegt dat er "geen kans" is dat zijn vechter op 18 april meedoet aan UFC 249.

Het evenement zou de headliner tussen lichtgewichtkampioen Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson bevatten. Eerder deze week werd Nurmagomedov gedwongen zich terug te trekken uit het gevecht vanwege de aanhoudende coronaviruscrisis en de daaropvolgende reisbeperkingen in zijn thuisland Rusland.

Sinds zijn terugtrekking heeft een groot aantal strijders zich aangeboden om in te stappen en het event te redden. McGregor zelf ging naar Twitter en liet schijnbaar doorschemeren dat hij er misschien zin in had, zei hij.

Niet nodig

'Ik ben nu in vorm om te vechten! Aan het begin van dit alles zei ik tegen mezelf: ik ben blij dat ik geen officieel gevecht heb geboekt. Als ik dat had gedaan, zou ik alle registers open hebben getrokken om deel te nemen aan de wedstrijd, en ik zou meedoen aan de wedstrijd. En winnen."

In gesprek met ESPN vertelde de hoofdtrainer van SBG Ireland dat het land op slot is en dat zijn vechter letterlijk niet in staat is om te vechten. "Om dat samen te proberen te overhaasten, denk ik niet dat het slim zou zijn," zei Kavanagh. "Hij vecht zeker niet zodat hij de komende zes maanden te eten heeft. Dat is niet waar hij is in zijn leven. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws