? | BOZE REACTIES: UFC Vechter doet gemeen trucje maar wint MMA Nieuws
MMA Nieuws

? | BOZE REACTIES: UFC Vechter doet gemeen trucje maar wint

? | BOZE REACTIES: UFC Vechter doet gemeen trucje maar wint

UFC Vechter Augusto Sakai wilde tegen Blagoi Ivanov zijn vijfde zege op rij boeken. Hij won, maar paste een gemeen trucje toe.

Tijdens UFC on ESPN 9 Tyron Woodley vs Gilbert Burns zaterdagnacht stonden Augusto Sakai en Blagoi Ivanov tegenover elkaar. De twee zwaargewichten leken aan elkaar gewaagd en de wedstrijd leek gelijk op te gaan.

Vastpakken niet toegestaan

Sakai die het gevecht graag staande wilde voeren leek het niet zo prettig te vinden dat Blagoi hem naar de grond wilde krijgen. Toch deed Blagoi een poging in de derde en laatste ronde. Sakai zag dat niet zitten en greep de zijkant van de kooi vast.

De commentatoren spraken er schande van dat Sakai zijn vingers tussen de gaten van het hek plaatste. De scheidsrechter zag de illegale handeling maar liet doorvechten. Normaliter betekent dit het aftrekken van een punt en een flinke waarschuwing.

Bozer kan je hem niet maken

Blagoi had uiteindelijk het nakijken en verloor de wedstrijd. Niet iedereen was het daarmee eens, zoals de manager van UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov. Ali Abdelaziz reageerde dan ook furieus op twitter en claimde dat Blagoi de winnaar had moeten zijn. Aan de reacties te zien was een groot aantal fans het met hem eens.

De UFC en Dana White krijgen de afgelopen periode flink wat commentaar te verwerken. De afgelopen events waren er meerdere dubieuze beslissingen. White zegt daarop dat hij liever laat doorvechten dan een gevecht te stoppen. Zo te zien hebben de scheidsrechters dat goed in de oren geknoopt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws