Boezemvriend Conor McGregor verlaat UFC Nieuws
Nieuws

Boezemvriend Conor McGregor verlaat UFC

Boezemvriend Conor McGregor verlaat UFC
Boezemvriend Conor McGregor verlaat UFC

De Russische G.O.A.T is vrij, en we hebben het niet over
Fjodor Vladimirovitsj Jemeljanenko maar over Artem Lobov, die officieel weg is bij de UFC. Dat schrijft de website BloodyElbow.com. De 32-jarige Lobov maakte het nieuws dinsdagnamiddag bekend via zijn
Twitter.

“Locked and loaded"

"Vergrendeld en geladen, klaar voor een ieder en iedereen!" Lobov schreef: "Wie wil?" Hij ging verder met het labelen van een overvloed aan opmerkelijke mixed martial arts-promoties waaronder Bellator, ONE Championship, Rizin, KSW en Bare Knuckle FC.

Latere berichtgevingen van Oscar Willis van The Mac Life en Ariel Helwani van ESPN bevestigden dat Lobov had gevraagd om zijn vrijlating. "The Russian Hammer" wilde in maart vechten, maar de UFC stond erop dit naar voren te schuiven tot april, schreef Willis. Ondertussen merkt Helwani op dat het SBG Ireland-product nog drie gevechten over heeft in zijn contract.

Spirituele mentor Conor McGregor

Lobov, die door velen online beschouwd wordt als de grootste strijder ooit, is misschien het best bekend als de spirituele mentor van de voormalige twee divisie UFC-kampioen Conor McGregor. Lobov beëindigt zijn UFC-termijn op drie opeenvolgende unanieme beslissingsverliezen en heeft een professioneel record van 13-15-1 (1).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws