Alistair Overeem (40) door UFC genadeloos op straat gezet Nieuws
Nieuws

Alistair Overeem (40) door UFC genadeloos op straat gezet

Alistair Overeem (40) door UFC genadeloos op straat gezet

Alistair Overeem de Nederlandse MMA en kickbokslegende is ontslagen door vechtsport organisatie de UFC. De 40-jarige topknokker werd gisteren op straat gezet.

Nederlander Overeem, maakte zijn debuut bij de UFC in 2011. Daarvoor vocht hij bij andere grote organisaties. Bij de UFC kwam het wel tot een titelgevecht tegen Stipe Miocic, echter won Overeen nooit een titel.

Het nieuws van het ontslag van Overeem veroorzaakte een flink schok onder de vecht fans. De reden van het opzij schuiven van Overeem, lijkt zijn laatste knock-out verlies tegen de Rus Alexander Volkov.

Uit de rankings gehaald

Overeem was 20 keer te zien in de UFC kooi, heeft 12 winstpartijen en 8 verliezen op zijn naam. De UFC heeft het nieuws nog niet officieel bekend gemaakt, Overeen is wel al verwijderd uit de rankings van de organisatie.

Ook Junior Dos Santos, een van de veteranen net als Overeem is door de UFC ontslagen. Deze bracht zelf het nieuws naar buiten. Overeem heeft nog geen verklaring uitgebracht.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/fotosessie-badr-hari-verraad-aankomend-gevecht/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws