MMA fan bezoekt gala en eindigt als winnaar van de weltergewicht titel! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA fan bezoekt gala en eindigt als winnaar van de weltergewicht titel!

MMA fan bezoekt gala en eindigt als winnaar van de weltergewicht titel!

Nadat hij uit de menigte bij een MMA-evenement werd geplukt, eindigde deze Braziliaanse fan met de weltergewichtstitel op spectaculaire wijze.

Leonardo Fabri

Iedereen houdt van een goed gevoel, en het verslag van vandaag is als zeer weinig anderen die je wel eens leest. Luis Felipe Alvim, Braziliaanse Chocolade Brownie-verkoper, woonde in zijn thuisland een MMA-evenement bij in de hoop om wat geld te verdienen.

Alvim en zijn vriendin waren aanwezig als fans, maar toen ze aankwamen om hun brownies te verkopen, bleek dat de partijen al aan de gang waren (meldde MMAFighting.com). Een gemiste kans leek tot een enorm moment in Alvim’s leven te leiden. Hij mocht namelijk zelf de ring, omdat een vechter uitgevallen was.

Gewicht gemist, de kans voor een amateur

Het evenement, Juiz de Fora Fight 18, werd oorspronkelijk door Carlos Eduardo Rufino tegen Claudinei Kall gevochten voor de weltergewicht titel. Nadat Rufino het gewicht had gemist, weigerde Kall tegen hem te vechten, en dus was de hoofdpartij was in gevaar gekomen. Alvim werd in de hoofdpartij een plek aangeboden. Lees het volledige interview met Guilherme Cruz hieronder:

Van het verkopen van Brownies tot het winnen van een titel

“Ik vertelde Felipe Silva (promotor van het gala) dat ik zou vechten, dat ik een show neer zou zetten, maar een nieuw gevecht was al geboekt,” vertelde Alvim MMA Fighting. “Veertig minuten voor de hoofd partij viel deze kerel echter ook uit en ze boden me opnieuw de kans om de ring in te gaan”.

‘Hij heeft me gehele ring laten zien en zware schoten uitgedeeld, op een moment dacht ik, wat doe ik hier?” Zei Alvim. ‘Toen ik de ring in ging, zei ik tegen mezelf,’ ik zal hem pakken. ‘Ik vroeg God’ alsjeblieft, laat deze ronde niet eindigen ‘en hij tikte af”.

De menigte ging absoluut uit hun dak toen de strijd werd gestopt. Ze hadden een ongelooflijk moment gezien, maar het verhaal was nog niet gedaan:

Alvim vroeg zijn vriendin ten huwelijk, en zij zei ja

Na zijn fantastische titel overwinning ging Alvim op een knie neer en vroeg zijn vriendin ten huwlijk. Vermoedelijk zijn hun dagen van maken en verkopen van  brownies verkopen, voor altijd geschiedenis..

“Ik heb mijn vriendin de trailer van de film Troy gisteren laten zien, mijn verloofde nu,” zei hij”, “waarin een kind vertelt tegen Achilles dat hij nooit zou gaan vechten tegen een reus zoals Achilles zou gaan doen en Achilles zegt ‘ daarom wordt je naam niet herinnerd. ‘Dat zit in mijn gedachten.

Leonardo Fabri

Geweldig verhaal

Je kon zo’n verhaal niet schrijven en geloofwaardig maken. Na zijn titelwinst is het waarschijnlijk dat Alvim op zoek gaat naar een carrière binnen de MMA. Hopelijk kunnen we wat videobeelden van het gevecht ergens vandaan halen. Of tip ons als u deze gevonden heeft!

Bron: MMA Fighting

Bekijk ook

Proud Boy mept knuppelende Antifa onderuit! ‘Superheld?’ (video)

Tijdens een demonstratie werd een van

'Puur racisme!' Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

‘Puur racisme!’ Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

Floyd Mayweather heeft de klus geklaard

ZIEN! Maryna Moroz 1e UFC-vechtster in Playboy: 'Kan niet wachten'

ZIEN! 1e UFC-vechtster in Playboy: ‘Kan niet wachten’

De Oekraïense MMA-vechtster is hiermee de eerste

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page