Melvin Manhoef wint van Remy Bonjasky – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Melvin Manhoef wint van Remy Bonjasky

Melvin Manhoef wint van Remy Bonjasky

Eindelijk was dan daar het langverwachte moment, de twee giganten traden tegen elkaar aan Melvin Manhoef en Remy Bonjasky.

Voorafgaande aan de langverwachte match tussen Bonjasky en Manhoef was er een heel media circus opgetuigd in Amerikaanse stijl. De  en vond het prachtig de ander had zoiets van fake, maar hoe het ook zei, iedereen voor of tegen wachtte al weken in spanning op deze partij.
Eindelijk was dan daar het langverwachte moment, de twee giganten traden tegen elkaar aan Melvin Manhoef en Remy Bonjasky. 

Prachtige opkomst

Beide vechters kwamen in stijl op en betraden de ring, na de handshake werd er meteen gefocust ingezet, waar Bonjasky probeerde Manhoef op afstand te houden. Bonjasky kwam een paar keer met zijn befaamde vliegende knieën op Manhoef af, maar ging een aantal keer naar de grond doordat hij uitgleed.

Bonjasky vliegt de ring uit

Tweede ronde begon explosief waar Manhoef uit het niets Bonjasky optilde en naar de grond werkte. Ook vloog Bonjasky de ring uit door een vliegende trap, Manhoef bleef kalm en trok de ronde naar zich toe. Het was een zware en bewogen ronde die van beide vechters veel energie vergde.

Derde en beslissende ronde

In de derde ronde zetten Bonjasky meer druk en kwam met een aantal flinke combi’s Manhoef nam deze en wachtte af, er was veel respect in de ring  en er werd erg hard gevochten door beide vechters. Zowel Manhoef als Bonjasky lieten zich van hun beste kant zien, maar Manhoef leek te domineren met zijn combinaties en tempo. De wedstrijd werd in het voordeel van Melvin Manhoef beslist en won deze de partij.

Bekijk ook

‘Ik eerst’: Nederlander Buist eist titelkans bij ONE Championship op

Pieter Buist, MMA-lichtgewicht die onder de vlag van ONE Championship vecht eist zijn kans op een titelgevecht bij de organisatie op

‘Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer’

De zwaargewicht rivalen zullen op 24 juli opnieuw vechten

‘Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter’

Ik zweer het je, zijn volgende gevecht zal verbeteren als hij het werk goed doet.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page