Melvin Manhoef wint van Remy Bonjasky - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Melvin Manhoef wint van Remy Bonjasky

Melvin Manhoef wint van Remy Bonjasky

Eindelijk was dan daar het langverwachte moment, de twee giganten traden tegen elkaar aan Melvin Manhoef en Remy Bonjasky.

Voorafgaande aan de langverwachte match tussen Bonjasky en Manhoef was er een heel media circus opgetuigd in Amerikaanse stijl. De  en vond het prachtig de ander had zoiets van fake, maar hoe het ook zei, iedereen voor of tegen wachtte al weken in spanning op deze partij.
Eindelijk was dan daar het langverwachte moment, de twee giganten traden tegen elkaar aan Melvin Manhoef en Remy Bonjasky. 

Prachtige opkomst

Beide vechters kwamen in stijl op en betraden de ring, na de handshake werd er meteen gefocust ingezet, waar Bonjasky probeerde Manhoef op afstand te houden. Bonjasky kwam een paar keer met zijn befaamde vliegende knieën op Manhoef af, maar ging een aantal keer naar de grond doordat hij uitgleed.

Bonjasky vliegt de ring uit

Tweede ronde begon explosief waar Manhoef uit het niets Bonjasky optilde en naar de grond werkte. Ook vloog Bonjasky de ring uit door een vliegende trap, Manhoef bleef kalm en trok de ronde naar zich toe. Het was een zware en bewogen ronde die van beide vechters veel energie vergde.

Derde en beslissende ronde

In de derde ronde zetten Bonjasky meer druk en kwam met een aantal flinke combi’s Manhoef nam deze en wachtte af, er was veel respect in de ring  en er werd erg hard gevochten door beide vechters. Zowel Manhoef als Bonjasky lieten zich van hun beste kant zien, maar Manhoef leek te domineren met zijn combinaties en tempo. De wedstrijd werd in het voordeel van Melvin Manhoef beslist en won deze de partij.

Bekijk ook

'Badr heeft mij niets gezegd!' Coach over speculaties kickbokslegende

‘Badr heeft mij niets gezegd!’ Coach over speculaties kickbokslegende

Badr Hari is een aantal keren gespot op zijn oude

Wat is kickboksen?

Wat is kickboksen?

De beste kickboksers zijn een aantal mannen en vrouwen.

'Af jij!' Oude bokser slaat rivaal onderuit (video)

‘Af jij!’ Oude bokser slaat rivaal genadeloos onderuit (video)

Waarom de twee een boksgevecht hielden is niet bekend

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page