Melvin Manhoef gebruikt stoel tijdens staredown met Remy Bonjasky! Nieuws
Nieuws

Melvin Manhoef gebruikt stoel tijdens staredown met Remy Bonjasky!

Melvin Manhoef gebruikt stoel tijdens staredown met Remy Bonjasky!

Melvin Manhoef keek vandaag letterlijk neer op Remy Bonjasky tijdens de staredown voor de WFL final 16.

Je gedraagt je nog steeds klein, zegt Remy Bonjasky tegen Melvin Manhoef, tijdens de pers conferentie voor het WFL event the final 16, wat gepland staat voor 29 oktober aanstaande! Manhoef reageerde met "je gaat zien hoe klein ik ben". De official moest tussen beiden komen met de vraag of er een minuut stilte kon zijn voor de staredown! Kan dat, even elkaar aankijken? Dat zou hartstikke leuk zijn!

Manhoef klimt op stoel

Het lengte verschil tussen Bonjasky en Manhoef is groot, dus tijdens de stare down keek Bonjasky letterlijk over Manhoef heen. Deze pakte een stoel, klom er op en kwam daarmee boven Bonjasky uit! Waarop Bonjasky riep, "he he, nu pas kan ik je in de ogen aankijken". Manhoef reageerde' kijk omhoog, doe wat ik zeg".

Show hoort erbij

Dit soort show elementen horen erbij, en laten wij eerlijk zijn maakt dit het spel ook leuker. Zowel Manhoef als Bonjasky zijn twee sympathieke personen met humor. In de ring zal het serieus worden tussen de twee, wij kijken dan ook uit naar de geplande partij!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws