Mega vecht event Bellator vs. Rizin op oudejaarsavond Nieuws
Nieuws

Mega vecht event Bellator vs. Rizin op oudejaarsavond

Mega vecht event Bellator vs. Rizin op oudejaarsavond

Bellator MMA doet al jaren regelmatig co-promotie-evenementen en vechters uitwisselingen met Rizin, maar ze zullen de lat hoger leggen op oudejaarsavond.

De twee organisaties kondigden gisteren een Bellator vs. Rizin-evenement aan voor 31 december. Waarbij vechters van Bellator en Rizin met elkaar vechten tin het hoofdprogramma. In die mix zullen een huidige Bellator-kampioen en ten minste drie voormalige kampioenen te zien zijn: Patricio Freire, A.J. McKee, Juan Archuleta en Kyoji Horiguchi.

Topgevechten

Het evenement vindt plaats in de historische Saitama Super Arena net buiten Tokio. Het hoofdprogramma wordt uitgezonden op Showtime, de vaste uitzendpartner van Bellator. Een kickoff persconferentie om het evenement aan te kondigen is gepland voor morgen in Tokio. Waar ook bepaalde regels zullen worden onthuld. Gevechten zullen plaatsvinden in de ring van Rizin in plaats van in een kooi.

Specifieke matchups zijn niet aangekondigd en Bellator's persbericht zei dat een vijfde vechter uit de organisatie op een later tijdstip zal worden aangekondigd. Maar voor nu staat vedergewicht kampioen Freire op de kaart. Net als zijn tweevoudige tegenstander en grootste rivaal, voormalig kampioen AJ McKee.

Bellator komt zaterdag weer in actie in Milaan, Italië, en heeft Bellator 288 ingesteld voor Chicago volgende maand. Met Bellator 289 gepland voor december in Connecticut voordat het het jaar afsluit met de Bellator vs. Rizin-kaart.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws