McGregor wil gevecht tegen Nurmagomedov in Rusland Nieuws
Nieuws

McGregor wil gevecht tegen Nurmagomedov in Rusland

McGregor wil gevecht tegen Nurmagomedov in Rusland

Conor McGregor zinspeelt op gevecht tegen Khabib Nurmagomedov in Rusland

Conor McGregor verbaasd de mensen die zeggen dat hij niet weer in de UFC zal vechten ...

Het is makkelijk te vergeten, gezien de huidige waanzin, dat Conor McGregor nog steeds de UFC lichtgewicht titel bezit. Momenteel in een boks rivaliteit met Floyd Mayweather, 'The Notorious' zal op 26 augustus meer dan $ 100 miljoen kunnen verdienen.

McGregor wil gevecht tegen Nurmagomedov in Rusland

McGregor na de zomer met pensioen

Veel fans hebben gespeculeerd over de toekomst van McGregor in de MMA, aangezien hij op pensioen wordt gezet, aan het einde van deze zomer. Vanuit monetair oogpunt zal hij nooit meer daadwerkelijk hoeven te werken. UFC-president Dana White onthulde onlangs dat hij niet zeker was dat McGregor terug zou keren naar de MMA.

Onzekere Toekomst?

Sprekend met MMAFighting.com, zegt White, dat het geld dat McGregor op 26 augustus verdiend, hem goed zou kunnen pensioneren. Dan is er weer niets in steen gezet:

"Ik had een groep jongens die voor ons in de UFC werkte en een hoop geld hebben verdiend en ze zijn nu weg. Je weet wel? Je weet gewoon niet, als hij binnenkomt en dit soort geld verdienen, zal hij nooit meer hoeven te vechten, 'zei White.

'Dat is onderdeel van de deal, weet je?' Zei White. "Dze man heeft veel gedaan voor de sport, veel voor het bedrijf en dit is de strijd die hij wilde, dus we gaan het aan hem geven. En als dit het einde van zijn carrière is, dan is het wat het is. '

Maar McGregor vertelde onlangs aan BT Sports dat hij graag tegen Khabib Nurmagomedov wil vechten in een slechte Russische showdown.

Khabib in Russische Clash

"Dat is zeker een optie die ik aan het verkennen ben. Dat zou een spektakel zijn. Het zou als iets uit een Rocky film zijn. Ik veronderstel dat dit hele verhaal is als een rotsachtig verhaal, toch? Dus waarom niet een man in zijn thuisland, en een te gekke plek zoals Rusland, bevechten. Het is zeker iets dat ik graag wil doen. Er zijn een paar opties op de tafel, dus laten we zien hoe het zich ontwikkeld".

"Ik geloof het wel. Ik geloof dat ik zonder krassn uit deze strijd zal komen. Ik neem een paar weken om mijn jiu-jitsu en mijn worstel technieken te herpakken, niet dat ik gestopt ben met trainen, ofwel, ik heb het nog steeds in mij, en dan zien we wat er gebeurt. '

Dana White bleek ook deze plannen te bevestigen, toen hij met journalisten in het hoofdkantoor van de UFC sprak

'Weet je wat Conor mij heeft verteld? Hij zei: 'Ik wil Khabib in Rusland,' zei White tegen woensdag in het hoofdkantoor van UFC. "Is hij niet geweldig? Hij is als: 'Ik wil Khabib, in Rusland.' Hij is geweldig. Conor McGregor is als een eenhoorn. Er is niemand anders zoals hij. Hij werkt aan het boksen tegen Floyd Mayweather en dan praat hij over het vechten tegen Khabib in Rusland. '

'Dat zijn de dingen die deze man een superster maken,' zei White. "Ik heb mannen die me vertellen," ik wil niet, ik wil deze man niet bevechten. '(Conor zegt),' Ik wil Floyd Mayweather dan wil ik Khabib in Rusland. 'Hoe kun je niet van zo'n man houden? Verbazingwekkend."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws