Marshall Zelaznik aangesteld als nieuwe CEO van GLORY - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Marshall Zelaznik aangesteld als nieuwe CEO van GLORY

Marshall Zelaznik aangesteld als nieuwe CEO van GLORY

Glory Sports International (GSI), moederbedrijf van GLORY, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Marshall Zelaznik als CEO

Hij wordt hiermee leider van de wereldwijde activiteiten van het bedrijf. De samenwerking is onmiddellijk van kracht. “Vanaf het moment dat ik jong was en bokswedstrijden zag, was ik altijd onder de indruk van het talent, de vaardigheden en het hart van vechters die tussen de touwen stapten. Ik heb het geluk gehad om vele jaren in de vechtsport industrie te mogen werken en deze kans te krijgen om met GLORY samen te werken, “zei Zelaznik.

Zelaznik brengt een schat aan internationale sportmedia ervaring mee

“GLORY heeft alles goed gedaan om op dit punt te komen en ik zal ervoor zorgen dat mijn inspanningen zich in het bijzonder concentreren op het blijven ontwikkelen van GLORY als een plek waar vechters trots blijven om te vechten. GLORY zal zich inspannen om een ​​platform te bouwen voor onze atleten om hun ongelooflijke talent voor de wereld te demonstreren. ” Zelaznik brengt een schat aan internationale sportmedia ervaring mee naar de nieuwe positie. Recentelijk, als Global Head of Business Development en Content bij Major League Gaming (MLG), hielp hij bij het maximaliseren van distributiemogelijkheden voor de esports-eigendommen van Activision Blizzard.

Marshall Zelaznik aangesteld als nieuwe CEO van GLORY

Vice President en Chief Content Officer voor het Ultimate Fighting Championship (UFC)

Voordat hij in 2016 bij MLG kwam, was Zelaznik Executive Vice President en Chief Content Officer voor het Ultimate Fighting Championship (UFC). Tijdens een decennium lange ambtstermijn bij de leider van de vechtsport wereld, leidde hij meerdere facetten van internationale groei, waaronder: Distributie van content: de teams van Zelaznik hielden toezicht op de wereldwijde mediaverkoop, evenals op het implementeren van promotionele activiteiten en het ontwikkelen van pay-per-view (PPV) markten buiten de Verenigde Staten. Traditionele en opkomende platformen voor contentdistributie kenden jaar-op-jaar groei, waaronder het UFC-netwerk in Latijns-Amerika en UFC’s revolutionaire OTT digitale platform UFC FIGHT PASS, beide gelanceerd onder leiding van Zelaznik.

Infrastructuurontwikkeling

Als Managing Director van International Development heeft Zelaznik UFC-kantoren gelanceerd en beheerd in Toronto, Canada; Sao Paolo, Brazilië; Beijing, China; Singapore; en Londen, Engeland, waar hij 5 jaar heeft gewoond. Uitbreiding van het live evenement: tijdens de ambtstermijn van Zelaznik breidde de UFC uit naar nieuwe markten, waaronder het Verenigd Koninkrijk, de Republiek Ierland, Duitsland, Zweden, Australië, UAE-Abu Dhabi, Brazilië, Korea, Japan, de Filippijnen en Mexico.

Marshall heeft de ervaring en visie om GLORY naar een hoger niveau te tillen

“Het lijdt geen twijfel dat Marshall de ervaring en visie heeft om GLORY naar een hoger niveau te tillen als een wereldwijde sportbond,” zei GLORY Chairman en mede-oprichter Pierre Andurand. “We zijn verheugd om hem te verwelkomen in het kantoor als de Chief Executive en kijken uit naar hoe hij de volgende groeifase voor GLORY leidt.” GLORY Vice-voorzitter en mede-oprichter Scott Rudmann voegde toe: “Marshall toetreden als CEO is een belangrijk moment in GLORY’s bedrijfsgeschiedenis en zelfs in de geschiedenis van professionele vechtsporten. Onze missie is om het absoluut beste stand-up-gevecht naar legioenen hongerige fans over de hele wereld te brengen. Samen, onder leiding van Marshall, zullen we dat doel bereiken op grotere en grotere schaal. ”

Voormalig CEO Jon J. Franklin blijft werkzaam bij GLORY

Glory Sports International heeft ook aangekondigd dat Jon J. Franklin, die eerder als Chief Executive Officer diende, een nieuwe rol als Chief Development Officer zal op zich zal nemen. Volgend op het succes van de ontwikkeling van de kickboks-markt in de Verenigde Staten na de overname als CEO in 2014, zal Franklin nu een team leiden dat zich specifiek richt op verdere groei in Noord-Amerika ter ondersteuning van de wereldwijde inspanningen van Zelaznik.

Bekijk ook

Pereira vocht tegen Adesanya met geheim gehouden blessure

Pereira vocht tegen Adesanya met geheim gehouden blessure

Pereira wilde niet dat de blessure uitlekte

'Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

‘Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

Na zijn gewonnen wedstrijd daagde hij Conor McGregor uit.

Uit de cel de ring in! 'Stop nooit met vechten'

Uit de cel de ring in! ‘Stop nooit met vechten’

Ruim 8 maanden bracht Velasquez door in de gevangenis

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page