Home / Nieuws / Marc Vlieger sparring partner van Mark Godbeer voor UFC Londen

Marc Vlieger sparring partner van Mark Godbeer voor UFC Londen

MMA vechter Marc Vlieger is toegevoegd aan trainingskamp van Mark Godbeer

Godbeer en Vlieger zijn goede vrienden en nu voegt de laatste zich bij het trainingskamp van Mark Godbeer die 17 maart de kooi in gaat tegen Dmitry Sosnovskiy tijdens UFC Londen. Aanvankelijk zou Godbeer aantreden tegen Dmitry Poberezhets maar deze raakte geblesseerd.

Marc Vlieger sparring partner van Mark Godbeer voor UFC Londen

Deskundige hulp ingevlogen

Godbeer liet hulp troepen invliegen en is zeer blij met de komst van Vlieger desgevraagd zegt hij; “Ik kijk uit naar mijn vriend en trainingspartner Marco Vlieger, die komt om mij te helpen mij voor te bereiden op UFC London, samen met de jongens die hier al zijn plus de extra verrassingen die vandaag ook zijn geland, dingen zullen echt worden voor alle betrokkenen. ”

Sosnovskiy debuteert maar is gevaarlijk

Dat Godbeer de hulp van Vlieger inroept is niet zo verwonderlijk, Sosnovskiy is geen makkelijke horde om te nemen ook al debuteert hij bij de UFC. Sosnovskiy (27 jaar) vocht voorheen voor de organisatie OC Oplot uit Rusland. Echter viel hij op door zijn record zes Knockouts en TKO’s, twee Submissions en twee Decisions brachten hem dus naar de UFC. Nu eens zien of de hulp die Godbeer krijgt zal helpen om te zegevieren.

Bekijk ook

Bizar ongeluk: UFC Veteraan Ronda Rousey ‘ernstig’ gewond

Via Instagram deelde UFC veteraan en WWE worstelaar Ronda Rousey dinsdag een foto van haar vinger die bijna geamputeerd werd.

ONE Championship zet stap richting Europa: Benoemd Carlo Di Blasi

ONE Championship heeft zojuist aangekondigd dat Carlo Di Blasi is benoemd tot president van ONE Championship Italy.

VIDEO: Profbokser slaat wanbetalers tot moes

In sommige landen kun je beter niet in de gevangenis belanden wegens extreme omstandigheden.