Home / Nieuws / Man probeert vrouwelijke UFC-vechter te beroven, maar krijgt flink pak slaag

Man probeert vrouwelijke UFC-vechter te beroven, maar krijgt flink pak slaag

De berover na zijn afstraffing (foto Polyana Viana)

Hoe stom kan je zijn, op zich het het beroven van iemand op zich al een loser actie, maar een goed getrainde vechter een papieren pistool in zijn of haar rug duwen is niet echt slim.

Een en ander vod afgelopen zaterdagavond plaats in Rio de Janeiro, Brazilië. Een man probeerde de vrouwelijke MMA-vechter en UFC strogewicht Polyana Viana’s telefoon te stelen. Niet alleen bleef hij met lege handen achter, maar hield er ook nog een pijnlijke herinnering aan over.

Volgens Viana wachtte ze op een Uber taxi voor haar appartementencomplex in Jacarepagua, een wijk in de West Zone van Rio de Janeiro, toen een man haar benaderde. Hij moet haar zachtjes hebben beslopen, zei Viana, want toen ze zijn aanwezigheid opmerkte, was hij al heel dichtbij.

Telefoon rover

‘Toen hij zag dat ik hem doorhad, ging hij naast me zitten,’ zei Viana. “Hij vroeg me de tijd. Ik vertelde hem deze en ik zag dat bleef zitten en kwaad in de zin had. Dus verstopte ik mijn mobiele telefoon onder mijn shirt. En toen zei hij: ‘Geef me de telefoon. Probeer niet te reageren, want ik ben gewapend. “Toen drukte hij een pistool in mijn zij, maar ik besefte dat het nep was. “

De berover met Polyana achter hem (foto Polyana Viana)

“Hij was heel dicht bij me. Dus ik dacht: ‘Als het een pistool is, zal hij geen tijd hebben om te vuren. Dus stond ik op. Ik deelde twee stoten uit en een trap. Hij viel, toen ving ik hem op en nam hem in een verwurging en zei: “Nu wachten we op de politie.’ “

Nep pistool

Later zou Viana (10-2 MMA, 1-1 UFC) ontdekken dat het pistool eigenlijk helemaal geen wapen was. Het pistool gemaakt van kartonpapier. Viana vertelde dat ze wist dat het geen echt wapen was, misschien een speelgoedwapen of misschien een mes.

Het kartonnen pistool (foto Polyana Viana)

Viana was alleen, maar vroeg hulp van voorbijgangers om de politie te bellen zodra de man door haar was overmeesterd. Ze zei dat ze vervolgens zijn arm onbeweeglijk in een kimura-achtige positie hield totdat ze arriveerden. De man werd gearresteerd en behandeld in het ziekenhuis.

De man eerder was eerder gearresteerd en pas onlangs vrijgelaten.

Bekijk ook

‘Rico Verhoeven moet voetbalclub Sparta redden’

Rico Verhoeven zou ingeschakeld moeten worden om voetbalclub Sparta een helpende hand te bieden. Dat zegt analist Robert Maaskant vandaag in het AD. De topkickboksers zou motivator kunnen optreden om de club uit het dal te halen.

‘Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem, je wilt het zien’

Alistair Overeem is door de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC aan de kant gezet. Het nieuws ...

Alistair Overeem (40) door UFC genadeloos op straat gezet

Alistair Overeem de Nederlandse MMA en kickbokslegende is ontslagen door vechtsport organisatie de UFC. De ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page