Man doodgeschoten in Jiu-Jitsu gevecht! 'Dader niet vervolgd' | video Nieuws
Nieuws

Man doodgeschoten in Jiu-Jitsu gevecht! 'Dader niet vervolgd' | video

Man doodgeschoten in Jiu-Jitsu gevecht! 'Dader niet vervolgd' | video

Anthony Santi, 41, werd op 6 oktober doodgeschoten voor een tankstation in Independence, Missouri. De brandweerman en Jiu-Jitsu vechter, werd door de vriendin van een man waarmee hij in gevecht was in de rug geschoten en overleed.

Brandweerman Santi kwam tussenbeide om de kassier van het tankstation te helpen nadat Ja'Von L. Taylor, 23, agressief werd. Santi en Taylor begonnen te vechten en het conflict ging buiten verder, waarbij de twee mannen ruzie maakten en op de grond rolden waarbij Santi Taylor stevig in een Jiu-Jitsu greep hield.

Taylor een veroordeelde misdadiger, beschuldigd van gewapende overval in 2019, gaf zijn pistool aan zijn vriendin. Taylors vriendin schreeuwde naar Santi om Taylor los te laten, en toen Santi Taylor in een greep hield, schreeuwde ze: 'Je vermoordt hem!' Veel brandweermannen in worden getraind in Jiu-Jitsu om eventueel geweld bij hulpverlening te kunnen bedwingen.

De vriendin van Taylor opende het vuur en Santi stierf ter plaatse (niet te zien in de video. Red). Gisteren melden officieren van justitie in Jackson County dat ze niet zal worden aangeklaagd. In de staat Missouri kunnen mensen wapens gebruiken als zelfverdediging, of als ze redelijkerwijs geloven dat dodelijk geweld nodig is om zichzelf of anderen te verdedigen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws