Louis Tavares verlaat Enfusion en maakt overstap naar GLORY Kickboxing Nieuws
Nieuws

Louis Tavares verlaat Enfusion en maakt overstap naar GLORY Kickboxing

Louis Tavares verlaat Enfusion en maakt overstap naar GLORY Kickboxing

Nadat gisteren door Enfusion bekend werd gemaakt dat er geen plek meer was voor zwaargewicht kampioen Luis Tavares. Lag het in de lijn der verwachting dat de meervoudig kickboks kampioen een overstap zou maken naar andere grote vechtsport organisatie. GLORY stond hoog op het verlanglijstje van Tavares.

Louis Tavares verlaat Enfusion en maakt overstap naar GLORY Kickboxing

Licht zwaargewicht

Enfusion maakte via een persbericht dat Tavares een divisie lager wilde vechten bij de licht zwaargewichten, maar dat daar niet genoeg vechters voor waren om deze te vullen.

Bij GLORY zal Tavares wel in het licht zwaargewicht gaan vechten, en daar zal hij ongetwijfeld Artem Vakhitov treffen. De twee stonden in 2015 al tegenover op GLORY 9 in New York. Vakhitov won de partij met een knock-out (leverstoot), echter volgde deze na een eerder uitgedeelde spinning backfist door Vakhitov waarvan velen menen dat deze niet toegestaan was.

Revanche

“Luis heeft nog een appeltje te schillen met Vakhitov” zo meldt Luc Smits van Team Tavares aan onze redactie.

“In de partij tussen Luis en Artem kon Luis niet snel genoeg herstellen van de spinning backfist die Artem uitdeelde. Daardoor kon hij de leverstoot uitdelen waardoor Luis neer ging, dat gaat niet nog eens gebeuren,” vervolgt Smits.

Tavares kreeg de afgelopen periode bij Enfusion te maken met afzeggingen van tegenstanders. Enfusion plaatste Daniel Ghita waartegen Tavares zou vechten op de zwarte lijst. Hierdoor ging de geplande partij tussen de twee niet door.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws