Live Badr Hari tegen Hesdy Gerges kijken - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Live Badr Hari tegen Hesdy Gerges kijken

Live Badr Hari tegen Hesdy Gerges kijken

Kijk live mee naar Badr Hari vs Hesdy Gerges op TV of via livestream

Badr Hari en Hesdy Gerges gaan op zaterdag 3 maart 2018 de ring in voor een kickbokswedstrijd. Natuurlijk wil je dit gevecht niet missen, en als je niet live er bij kunt zijn dan wil je het natuurlijk volgen op TV of via Liivestream op internet. Dat kan, er zijn verschillende manieren om mee te kijken naar alle GLORY gevechten. Het gevecht vindt plaats in Ahoy Rotterdam tijdens het gala “Glory 51”, waar natuurlijk nog meer topvechters in de ring zullen staan.

Zowel Badr Hari en Hesdy Gerges zijn beiden geboren in Amsterdam

Echter is het in de kickboks wereld mogelijk om uit te komen voor het land waar je roots liggen, voor Badr Hari is dit Marokko, en alhoewel Hesdy Gerges een Egyptische vader heeft en een Nederlandse moeder, komt hij toch uit voor Nederland. Badr vs Hesdy is live te zien via tv, en zoals gezegd te volgen via livestream.

Live Badr Hari tegen Hesdy Gerges kijken

Badr Hari vs Hesdy Gerges live op TV

Ziggo Sport Totaal heeft in Nederland de uitzendrechten voor de GLORY Kickboxing kickboksgala’. Ook het GLORY 51 evenement in Ahoy Rotterdam zenden zij uit en wel live. Het hoofdgevecht op de Fight Card van GLORY 51 is Badr vs Hesdy. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de partij uitgezonden op de zender Ziggo Sport (kanaal 14), check dit wel even na. Dit kan eenvoudig door naar het Ziggo programma te gaan op diverse online TV Gidsen. Maar dat het op TV uitgezonden wordt is wel zeker.

Livestream Badr Hari vs Hesdy Gerges

Badr vs Hesdy livestream bij Ziggo Sport Totaal is ook een optie om de partij online te bekijken. Ook de Zigoo Sport Totaal App is een optie, deze kune je gewoon en snel downloaden via de App store op je mobiele telefoon of Tablet. Dit is wel op zogenaamde PPV basis wat staat voor Pay Per View, je betaald dan per evenement.

Livestream UFC TV Badr vs Hesdy

Verschillende partijen van GLORY Kickboxing zijn al uitgezonden via de Livestream van UFC TV, dit is inderdaad van de bekende UFC waar een samenwerking mee is voor livestreamen van GLORY partijen. Ook kan het zijn dat het via TV zender ESPN online wordt uitgezonden. Wij geven enkele tips om de livestreams te vinden; ga via een zoekmachine zoals Google of Bing op zoek naar de volgende zoekwoorden en combinaties.

Badr vs Hesdy live kijken
Badr vs Hesdy live kijken op TV
Badr Hari vs Hesdy Gerges live
Badr vs Hesdy livestream
Badr vs Hesdy live kijken op internet

Let op: vaak worden er ook gratis streams aangeboden via internet, dit klinkt aantrekkelijk maar brengt gevaren met zich mee. Vaak plaatsen de sites die dit aanbieden allerlei cookies of erger, waardoor je of wordt lastig gevallen met veel reclame achteraf. Maar ook kunnen hackers het gebruiken om op je computer in te breken. Pas hier dus mee op.

 

Bekijk ook

Badr Hari geeft inkijkje in eigen sportschool keten

Badr Hari geeft kijkje in eigen sportschool keten | video

Het is mijn verjaardag, dus laat ik wat verjaardagsnieuws met jullie delen

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! 'Hier die tv' | video

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! ‘Hier die tv’ | video

Een tiener die een gestolen tv wilde terughalen raakte in gevecht met een volwassen kerel

Mes in de rug! UFC-ster Khabib verliest wereldtitelhouder

. De organisatie is eigendom van Khabib Nurmagomedov

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page