Video: Lethwei blote vuist kickboksen zonder regels Nieuws
Nieuws

Video: Lethwei blote vuist kickboksen zonder regels

Video: Lethwei blote vuist kickboksen zonder regels

Blote vuist kickboksen zonder regels! Lethwei Kampioen Vs Muaythai Kampioen!

Wel eens van Lethwei gehoord? Ook wel de kunst van de negen lichaamsdelen genoemd. Het neemt het kickboksen en Muay thai een stap verder en harder kun je het niet krijgen of beoefenen. Blote vuisten, geen regels, gewoon op knock out. snoeiharde vechtsport waar je absoluut geen mietje voor moet zijn. Een van de meest opvallende blanke vechters in het Lethwei is Dave le Duc, bijgenaamd the nomad. Afgelopen week op 16 juni vocht Dave Leduc tegen Nilmungkorn Sudsakorn (Muaythai Gym) in Tokyo, Japan met een verrassende uitkomst.

Video: Lethwei blote vuist kickboksen zonder regels

Over Dave Le Duc "The Nomad"

Dave Leduc (geboren 13 december 1991) is een Canadese Lethwei vechter. Leduc is de huidige opengewicht Lethwei World Champion. Hij is ook wel bekend als '' The Nomad '' vanwege zijn reizen over de hele wereld om vechtsporten te leren. Hij werd verwierf bekendheid door de eerste Quebecer en Canadees te zijn die won in het controversiële gevangenis toernooi in Thailand (Bangkok). In 2016 werd hij de eerste niet-Birmaanse vechter om de wereldtitel van de Lethwei te winnen door Tun Tun Min te verslaan in het Aung Lan Kampioenschap in Yangon. Hetzelfde jaar trok hij de aandacht door met Russische Moldavische schrijver en model Irina Terehova in een nationale trouwceremonie in Myanmar op TV te verschijnen.

Lethwei Gevecht in Tokyo

In Tokyo stond hij tegenover Nilmungkorn Sovedsorn (MuaythaiGym ??) (84 gevechten 62W-19L-3D) 2015 IMTF Wereldkampioen, 2016 & 2017 Super Muaythai Toernooi Kampioen. Dave Leduc ???? (21 gevechten 17Wins-1L-3D 16KO's) 2016 Lethwei Open-Gewicht Wereldkampioen. Aangezien er geen regels zijn is degene die het eerste de tegenstander knock out slaat of trapt de winnaar.

Reglement van Lethwei:

  • Blote vuisten
  • Elke hoek heeft een time-out tijdens de vecht voor 5e ronde
  • Hoofd stoten toegestaan
  • Geen juryleden
  • Geen punten
  • Geen score systeem
  • Knock-out alleen om te winnen

Het gevecht in de video was voor de Internationale Lethwei Federatie Japan ?? Lethwei World Title - 16 juni 2017.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws