Home / Nieuws / Laster UFC-veteraan: ONE Championship dreigt met rechtszaak

Laster UFC-veteraan: ONE Championship dreigt met rechtszaak

Laster UFC-veteraan: ONE Championship dreigt met rechtszaak
CEO Chatri Sityodtong (ONE FC)

ONE Championship, een van ’s werelds grootste vechtsport organisaties neemt haar werk serieus.

Er is dan ook met juridische actie bedreigd na een controversiële Facebook-post door UFC en Pancrase veteraan Will Chope. Deze beweert dat de aangekondigde doping controles bij ONE die door WADA uitgevoerd gaan worden discutabel zijn. Dit schoot in het verkeerde keelgat van ONE baas CEO Chatri Sityodtong.

Chope, zegt op Facebook: ” Naar verluidt zullen ze tests doen bij ONE volgens de WADA-normen. Dat betekent niet dat WADA ze doet. ” Ook verwijst Chope naar een artikel van website The Body Lock over het onderwerp getiteld “ONE Championship dopingtest zal in 2019 van start te gaan via WADA”. Daarover zegt Chope: “Als je het artikel leest, besef je dat de titel bullshit is.”

Aanpakken die handel

Het artikel besprak de aankondigingen van Sityodtong over vroegere en toekomstige “WADA-testen”, die hij maakte op de ONE: Hero’s Ascent persconferentie op 22 januari. Daarnaast citeerde het artikel het rapport van James Goyder van Asian MMA dat ONE van plan was om “WADA standaard drugstesten in te voeren”. 2019.”

LEES HIER>> Meer over de geplande stappen van ONE FC tegen Chope

Er worden meer beweringen gedaan door Chope die niet goed vallen bij ONE, deze dreigt nu met gerechtelijke stappen jegens de UFC-veteraan. ONE Championship staat een schone sport voor zonder doping en heeft normen waarden en respect hoog in het vaandel staan. Of ONE verdere stappen neemt en hoe wordt naar verwachting binnenkort aangekondigd.

Bekijk ook

Kroegen spoelen Conor McGregor’s whisky door het toilet

De Ierse voormalige UFC-wereldkampioen MMA vechten Conor McGregor ziet zijn eigen whisky merk door de wc verdwijnen.

Tyrone Spong verdedigt met succes zwaargewicht titel in Suriname

Top boks en kickbokser Tyrone Spong in de problemen

Voormalig GLORY-kickbokser en inmiddels ongeslagen wereldkampioen boksen is in de problemen gekomen met de Amerikaanse justitie.

Vrouwelijke kickbokser slaat Spaanse overvallers tot moes

Stel je voor je bent aan het genieten van je welverdiende vakantie in Spanje na een aantal prof kickboks wedstrijden, maar je helpt een overval voorkomen.