Kung Fu Legende Earl Blijd steunt uniek sporttalent Aksel Cijntje Nieuws
Nieuws

Kung Fu Legende Earl Blijd steunt uniek sporttalent Aksel Cijntje

Kung Fu Legende Earl Blijd steunt uniek sporttalent Aksel Cijntje

Aksel is in 2011 in een rolstoel terecht gekomen met een dwarslaesie.

Hij verloor niet alleen al zijn vrienden, maar ook zijn zelfvertrouwen en levenslust. Zijn leven was kapot en hij zag het niet meer zitten. Echter door mee te gaan naar de handbikebattle in Oostenrijk, via Beatrixoord, hervond hij zichzelf en een nieuwe liefde was geboren. Hij bleek een natuurtalent en besloot voor de aanschaf van een professionele handbike te gaan.

Hij ademt, zweet, denkt en leeft voor het handbiken.

Hij fietst nu mee met de wereldtoppers en is respectievelijk 1e en 2e geworden in de Nationale Handbike Competitie in zijn klasse H3. Hij ademt, zweet, denkt en leeft voor het handbiken. Het heeft hem kracht, zelfvertrouwen, een doel gegeven. Daarnaast heeft hij in 2015 een stichting opgezet genaamd You are a Hero. Hiermee wil hij zijn passie en liefde voor de sport delen met anderen. Graag wil hij zijn eigen handbiketeam opzetten in Groningen en op Curacao.

Steun van Sifu Earl Blijd

Situ Earl Blijd via Facebook: De halve finale is begonnen! Dit is de allerlaatste stemronde van Uniek Sporttalent 2017 en ik heb je hulp daarom nog 1 keer nodig! Tot en met 12 november kun je nog op me stemmen en vergeet vooral niet om ook te liken want dit telt als 2 stemmen. Mede dankzij jou hulp zit in nu in de halve finale. Geef je me nog 1 keer een laatste zetje om de finale te bereiken? Als je al gestemd hebt dan wil ik je bedanken vanuit het diepst van mijn hart. Zo niet, zou je dit alsnog willen doen? Het kost je maar 1 minuutje van je tijd en mij doe je er een enorm plezier mee. Bedankt! Een fijne week toegewenst!

Via deze link kun je je stem en like uitbrengen:

https://www.unieksporten.nl/…/deelnemers/32/ak…/halve-finale

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws