KOTS! Vechter bijt stuk oor af van tegenstander (video) Nieuws
Nieuws

KOTS! Vechter bijt stuk oor af van tegenstander (video)

KOTS! Vechter bijt stuk oor af van tegenstander (video)

Bachir Fakhouri beet een stuk oor af van zijn opponent Alex. Het gevecht wat eerder deze week plaatsvond onder de vlag van King Of The Streets gaat viraal op social media.

King Of The Streets (K.O.T.S) is een van de meest beruchte straat vecht organisaties waar ook Nederlanders vechten. Bijna alles is toegestaan, vingers in ogen en bijten lijkt de laatste toevoeging. Fakhouri deelde het gevecht waar hij een stuk uit het oor beet van Alex zelf ook met de ondertitel "er is sport en er is geweld".

Nederlanders

Fakhouri is een Engelse Blote Vuist bokser die in het verleden gepland stond te vechten in een Bare Knuckle wedstrijd tegen de Nederlandse Knokker Hubert Geven. Echter ging dit door omdat de Brit zich niet aan het verplichte gewicht voor het gevecht had gehouden.

Een Nederlandse topvechter die regelmatig te zien is bij KOTS is Brian Hooi. Deze boekte grote successen en belande door zijn deelname bij KOTS op de zwarte lijst van de Vechtsportautoreit in ons land.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws