Kopstoot deal: BKFC bezig met aankoop bare knuckle concurrent - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Kopstoot deal: BKFC bezig met aankoop bare knuckle concurrent

Kopstoot deal: BKFC bezig met aankoop bare knuckle concurrent

Bareknuckle Fighting Championship (BKFC) is bezig een deal te sluiten om World Lethwei Championship aan te kopen. De blote vuist boks organisatie BKFC zal indien deze er in slaagt om WLC te verwerven de grootste aanbieder zijn in het extreme vechten.

Lethwei wordt beschouwd als een van de meest meedogenloze vechtsporten ter wereld, aangezien de sport op blote voeten wordt beoefend met alleen ingetapete handen. Terwijl vechters hun vuisten, ellebogen, knieën en voeten mogen gebruiken, ook kopstoten zijn toegestaan. De sport vindt zijn origine in Myanamar (v/h Birma).

Zou je?

In een gesprek tussen World Lethwei kampioen Dave Leduc en David Feldman CEO van BKFC werd duidelijk dat er gesprekken gaande zijn voor een overname. ,,Zou je een Bare Knuckle gevecht bij BKFC aangaan”, vroeg Feldman aan Leduc. Waarop Feldman meedeelde dat zijn organisatie op koopjacht is.

De Canadees Leduc is de meest beruchte en bekendste Lethwei vechter in de wereld. Jij houdt een ongeslagen record in de sport en wordt gezien als een ware ambassadeur van de sport.

Bekijk ook

Dikke middelvinger! UFC’er Woodley zet Jake Paul Tattoo

De tattoo is onderdeel van een weddenschap

Bruut ‘KO’ gemepte bokser geeft teken van leven! ‘Ik kom terug’

Er werd even gevreesd voor het welzijn van de bokser

Zwaar ‘KO!’ NL-Karateka MEPT rivaal bruut naar de mat (video)

Davy Brand maakte korte metten met zijn tegenstander Carlos Escribano

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page