Kickbokslegende Tyrone Spong gaat brute weddenschap aan Nieuws
Nieuws

Kickbokslegende Tyrone Spong gaat brute weddenschap aan

Kickbokslegende Tyrone Spong gaat brute weddenschap aan

Als je een weddenschap aangaat met topkickbokser en bokser Tyrone Spong kun je er zeker van zijn dat hij hem na gaat komen.

Of het verstandig is met Tyrone Spong een weddenschap aan te gaan laat zich raden. Toch waagden de YouTube hosts van de Menace and The Man Show zich er aan. Tijdens een interview met Spong die gevraagd werd wie er zou winnen tijdens UFC 254 daagde 'Stan the Man' Spong uit.

Stan the Man vroeg aan Spong wie zou winnen Khabib Nurmagomedov of Justin Gaethje. Spong antwoordde dat hij Khabib als winnaar zag, Stan the Man had de voorkeur voor Gaethje waarop hij Spong uitdaagde voor een bodyshot challenge. Voor de leken de bodyshot challenge is geen kattepis.

Gebroken ribben

Met de bodyshot challenge stoot een persoon de ander met volle kracht in de maagstreek. Een van de meest bekende vechters die dit regelmatig doet is topbokser Ryan Garcia. Er staat Stan the Man dus wat te wachten want Khabib won. En aangezien Spong en Stan een boks deden om de weddenschap te bekrachtigen mag Stan zijn buiksperen gaan trainen.

Overigens reizen Stan en mede presentator van de Podcast Dennis Bermudez binnenkort af richting Spong. Dat dit zal resulteren in pijn mag duidelijk zijn. "Als je mijn rib maar niet breekt," zei Stan tegen Spong. Die op zijn beurt aangaf dit niet te kunnen beloven. Wordt vervolgd…….

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws