Kickbokser Ilias Bulaid vecht in WLF $100.000 toernooi Nieuws
Nieuws

Kickbokser Ilias Bulaid vecht in WLF $100.000 toernooi

Kickbokser Ilias Bulaid vecht in WLF $100.000 toernooi

Ilias Bulaid doet mee aan een $100.000 toernooi bij vechtsport organisatie WLF (Wu Lin Feng)

Wu Lin Feng is een vechtsportcompetitie die wordt georganiseerd en uitgezonden door Henan Television, de officiële omroep van de Chinese provincie Henan. Het is het langst lopende en het meest invloedrijke vechtkunstprogramma in China. El Otmani GYM vechter Ilias Bulaid 'The Blade' verlengde onlangs nog zijn contract met Enfusion, met meerdere jaren met opties om ook in het buitenland te vechten. Een goede ontwikkeling wat de fans zien Bulaid graag in de ring.

Kickbokser Ilias Bulaid vecht in WLF $100.000 toernooi

Veel interesse uit het buitenland

Ilias geniet veel interesse vanuit het buitenland, en kreeg dan ook aanbiedingen om een paar grote partijen te vechten voor de Chinese kickboks organisaties Kunlun Fight en WLF. Uiteindelijk heeft men gekozen voor WLF omdat die een betere aanbieding hebben gedaan. Deze aanbieding houdt in dat The Blade mee gaat doen in een -67kg toernooi met als hoofdprijs $100.000. Het is goed te zien dat vechters als Bulaid worden geschat op waarde, en gescout door dit soort grote organisaties.

Het duurt even voordat Ilias Bulaid weer in Nederland vecht

Maar voordat Ilias aan het 100.000 toernooi begint gaat ie eerst op 4 Maart een 4 mans toernooi vechten waar Ilias start tegen Xie Lei. De andere partij word gevochten door Hasan Toy. De Enfusion fans die Ilias graag hadden zien willen vechten in Nederland moeten helaas nog even wachten, want zoals het nu uitziet gaat hij alleen in Duitsland vechten voor Enfusion. Al met al weer een jaar om naar uit te kijken als "The Blade" weer in actie komt.

Bron: John Mo

Instagram: john_do_official
Snapchat: Johndo_official

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws