Kickboks organisatie Enfusion wil miljoen euro schadevergoeding van Badr Hari – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Kickboks organisatie Enfusion wil miljoen euro schadevergoeding van Badr Hari

Kickboks organisatie Enfusion wil miljoen euro schadevergoeding van Badr Hari

Kickboks organisatie Enfusion eist van Badr Hari een schadevergoeding van ‘richting een miljoen euro’ wegens contractbreuk.

Zo kopt het in het AD, deze brachten al eerder naar buiten dat Badr Hari een contract had bij Enfusion en dat dit conflicteerde met een contract wat ook bij Glory Kickboxing was getekend door de vechter. “Badr zou ook bij deze organisatie een contract hebben getekend voor een gevecht in Antwerpen, maar zegde dat plotseling af”, zo is te lezen in het AD.

Badr Hari is klaar voor een terugkeer in de ring, en bereidt zich voor in de gevangenis!

Uiteenlopende reactie op dit voorval

Na de aankondiging in het AD ging het los op vooral social media van voor en tegenstanders, echter een ding was uit de reacties te halen, men wil Badr Hari graag in de ring zien, of dit nu bij Enfusion of Glory is. De fans willen hem zien vechten de man is immers een levende vechtsport legende, met veel aanhangers maar ook dito tegenstanders.

Rematch met Hesdy Gerges aangekondigd

Eerder vandaag word via Glory een aankondiging gedaan dat de eerste partij onder hun vlag van Badr Hari tegen Hesdy Gerges zal zijn in maart 2018, en wel in Ahoy Rotterdam. De twee ontmoetten elkaar al eerder in 2010 in een partij waar Badr Hari Werd gediskwalificeerd, dus deze is niet geheel afgemaakt en beide vechters krijgen in 2018 een nieuwe kans om de krachten met elkaar te meten.

“Topman Scott Rudmann van Glory bemoeit zich inmiddels ook met de zaak. Hij bevestigt dat Badr 3 maart sowieso in Ahoy staat. ,,En verder is het een zaak tussen het team van Badr Hari en die organisatie, waarvan het me niet duidelijk is of het Enfusion is of een aan Enfusion gelieerd bedrijf. Maar het team van Badr Hari is het netste en meest professionele dat ik ken. Die andere organisatie heeft zich gewoon niet gehouden aan bepaalde voorwaarden, zoals ik het begrijp. Ze zijn boos en teleurgesteld, dat snap ik wel, maar wij hebben een keurig contract en Badr zal honderd procent zeker 3 maart bij ons in Ahoy staan.’(’Bron AD)

Nu eist dus Enfusion een schadevergoeding van Badr Hari, lees hier het complete verhaal in het AD.

 

 

Bekijk ook

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

FOUTJE! Vechter zwaar ‘KO’ doordat scheids even niet oplet

Mohammad Karaki werd op brute wijze knock-out geslagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page