Kickboks organisatie Enfusion wil miljoen euro schadevergoeding van Badr Hari Nieuws
Nieuws

Kickboks organisatie Enfusion wil miljoen euro schadevergoeding van Badr Hari

Kickboks organisatie Enfusion wil miljoen euro schadevergoeding van Badr Hari

Kickboks organisatie Enfusion eist van Badr Hari een schadevergoeding van ‘richting een miljoen euro’ wegens contractbreuk.

Zo kopt het in het AD, deze brachten al eerder naar buiten dat Badr Hari een contract had bij Enfusion en dat dit conflicteerde met een contract wat ook bij Glory Kickboxing was getekend door de vechter. "Badr zou ook bij deze organisatie een contract hebben getekend voor een gevecht in Antwerpen, maar zegde dat plotseling af", zo is te lezen in het AD.

Kickboks organisatie Enfusion wil miljoen euro schadevergoeding van Badr Hari

Uiteenlopende reactie op dit voorval

Na de aankondiging in het AD ging het los op vooral social media van voor en tegenstanders, echter een ding was uit de reacties te halen, men wil Badr Hari graag in de ring zien, of dit nu bij Enfusion of Glory is. De fans willen hem zien vechten de man is immers een levende vechtsport legende, met veel aanhangers maar ook dito tegenstanders.

Rematch met Hesdy Gerges aangekondigd

Eerder vandaag word via Glory een aankondiging gedaan dat de eerste partij onder hun vlag van Badr Hari tegen Hesdy Gerges zal zijn in maart 2018, en wel in Ahoy Rotterdam. De twee ontmoetten elkaar al eerder in 2010 in een partij waar Badr Hari Werd gediskwalificeerd, dus deze is niet geheel afgemaakt en beide vechters krijgen in 2018 een nieuwe kans om de krachten met elkaar te meten.

"Topman Scott Rudmann van Glory bemoeit zich inmiddels ook met de zaak. Hij bevestigt dat Badr 3 maart sowieso in Ahoy staat. ,,En verder is het een zaak tussen het team van Badr Hari en die organisatie, waarvan het me niet duidelijk is of het Enfusion is of een aan Enfusion gelieerd bedrijf. Maar het team van Badr Hari is het netste en meest professionele dat ik ken. Die andere organisatie heeft zich gewoon niet gehouden aan bepaalde voorwaarden, zoals ik het begrijp. Ze zijn boos en teleurgesteld, dat snap ik wel, maar wij hebben een keurig contract en Badr zal honderd procent zeker 3 maart bij ons in Ahoy staan.’(’Bron AD)

Nu eist dus Enfusion een schadevergoeding van Badr Hari, lees hier het complete verhaal in het AD.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws