Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Yodsanklai Fairtex keert terug naar ONE Championship

Yodsanklai Fairtex keert terug naar ONE Championship

Yodsanklai Fairtex keert terug naar ONE Championship
Foto: ONE Championship

Een geweldige ONE Super Series Muay Thai-wedstrijd zal te zien zijn wanneer ONE Championship op vrijdag 7 december terugkeert naar Kuala Lumpur, Maleisië.

Yodsanklai IWE Fairtex uit Thailand zal het hoofd bieden aan Luis Regis uit Australië tijdens de belangrijkste partij op ONE: DESTINY OF CHAMPIONS in de Axiata Arena. De wedstrijd wordt betwist in de vedergewichtdivisie.

Yodsanklai is een van ’s werelds meest populaire en volleerde beoefenaars van de nationale sport in Thailand dankzij zijn opwindende stijl en 199 professionele overwinningen.

Vechtmachine

Yodsanklai maakte een succesvol ONE debuut in mei toen hij Chris ‘The African Warrior’ Ngimbi versloeg met eenduidig besluit bij ONE: UNSTOPPABLE DREAMS. Nu keert hij terug naar The Home Of Martial Arts en streeft hij naar zijn 200e carrière overwinning.

Regis, zijn tegenstander, is ook een zeer gedecoreerdevechter. Hij heeft meerdere titels gewonnen in zijn carrière, waaronder de World Fight Organization Muay Thai World Title. De Australiër maakt zijn ONE Super Series debuut in de Maleisische hoofdstad.

Bekijk ook

Kickboksen: Mitch Kuijpers zwaar ‘knock-out’ maar toch Wereldkampioen K-1

Youtube Tijdens het Fight at Border gala in Lommel België van afgelopen zaterdag 15 december, ...

Nieky Holzken: ‘ik richt mij op vier wedstrijden en de wereldtitel in 2019’

Foto: ONE Championship Nieky “The Natural” Holzken zag er fenomenaal uit in zijn ONE Championship-debuut.Holzken ...

Kickboks kampioen Tayfun Özcan sportman van het jaar 2018

Kickboks kampioen Tayfun Özcan sportman van het jaar 2018

Foto: Janneke Özcan Tayfun Özcan wereldkampioen kickboksen bij Enfusion is gisteravond verkozen tot sportman van het ...