Yodsanklai Fairtex keert terug naar ONE Championship Nieuws
Nieuws

Yodsanklai Fairtex keert terug naar ONE Championship

Yodsanklai Fairtex keert terug naar ONE Championship
Yodsanklai Fairtex keert terug naar ONE Championship

Een geweldige ONE Super Series Muay Thai-wedstrijd zal te zien zijn wanneer ONE Championship op vrijdag 7 december terugkeert naar Kuala Lumpur, Maleisië.

Yodsanklai IWE Fairtex uit Thailand zal het hoofd bieden aan Luis Regis uit Australië tijdens de belangrijkste partij op ONE: DESTINY OF CHAMPIONS in de Axiata Arena. De wedstrijd wordt betwist in de vedergewichtdivisie.

Yodsanklai is een van 's werelds meest populaire en volleerde beoefenaars van de nationale sport in Thailand dankzij zijn opwindende stijl en 199 professionele overwinningen.

Vechtmachine

Yodsanklai maakte een succesvol ONE debuut in mei toen hij Chris 'The African Warrior' Ngimbi versloeg met eenduidig besluit bij ONE: UNSTOPPABLE DREAMS. Nu keert hij terug naar The Home Of Martial Arts en streeft hij naar zijn 200e carrière overwinning.

Regis, zijn tegenstander, is ook een zeer gedecoreerdevechter. Hij heeft meerdere titels gewonnen in zijn carrière, waaronder de World Fight Organization Muay Thai World Title. De Australiër maakt zijn ONE Super Series debuut in de Maleisische hoofdstad.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws