Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Yodsanklai Fairtex keert terug naar ONE Championship

Yodsanklai Fairtex keert terug naar ONE Championship

Yodsanklai Fairtex keert terug naar ONE Championship
Foto: ONE Championship

Een geweldige ONE Super Series Muay Thai-wedstrijd zal te zien zijn wanneer ONE Championship op vrijdag 7 december terugkeert naar Kuala Lumpur, Maleisië.

Yodsanklai IWE Fairtex uit Thailand zal het hoofd bieden aan Luis Regis uit Australië tijdens de belangrijkste partij op ONE: DESTINY OF CHAMPIONS in de Axiata Arena. De wedstrijd wordt betwist in de vedergewichtdivisie.

Yodsanklai is een van ’s werelds meest populaire en volleerde beoefenaars van de nationale sport in Thailand dankzij zijn opwindende stijl en 199 professionele overwinningen.

Vechtmachine

Yodsanklai maakte een succesvol ONE debuut in mei toen hij Chris ‘The African Warrior’ Ngimbi versloeg met eenduidig besluit bij ONE: UNSTOPPABLE DREAMS. Nu keert hij terug naar The Home Of Martial Arts en streeft hij naar zijn 200e carrière overwinning.

Regis, zijn tegenstander, is ook een zeer gedecoreerdevechter. Hij heeft meerdere titels gewonnen in zijn carrière, waaronder de World Fight Organization Muay Thai World Title. De Australiër maakt zijn ONE Super Series debuut in de Maleisische hoofdstad.

Bekijk ook

ONE FC Kickboksen: Tarik Khbabez treft Anderson Silva

De Marokkaans-Nederlandse zwaargewicht kickbokser Tarik Khbabez zal op 15 juni in Shanghai de ring in gaan.

ONE FC Wereldkampioen kickboksen Regian Eersel terug in Nederland

Regian Eersel zette een top prestatie neer in Singapore vrijdag 17 mei, door kickboks legende Nieky Holzken te verslaan.

GLORY 66 Parijs: Mohammed Jaraya vs Stoyan Koprivlenski

Op 22 juni 2019 staat GLORY 66 Parijs gepland, over de fightcard is nog niet veel bekend.

REGIO NIEUWS UITGELICHT