Vechtsport verbroedert: Ismael Lazaar en Mark Godbeer geven het goede voorbeeld Nieuws
Nieuws

Vechtsport verbroedert: Ismael Lazaar en Mark Godbeer geven het goede voorbeeld

Vechtsport verbroedert: Ismael Lazaar en Mark Godbeer geven het goede voorbeeld
Vechtsport verbroedert: Ismael Lazaar en Mark Godbeer geven het goede voorbeeld

Tijdens hun gevecht op MAS Fight afgelopen weekend stonden zij als gladiatoren tegenover elkaar, Ismael Lazaar en Mark Godbeer. Echter na de wedstrijd die eindigde in een onbeslist, zochten zij elkaar op en keken als goede vrienden de rest van de wedstrijden in het toernooi.

Ismael Lazaar maakte zijn comeback naar het kickboksen tegen UFC Legende Mark Godbeer in Macau. De sympathieke vechters lieten na hun hard bevochten partij zien waar het uiteindelijk om gaat in de wereld van de vechtsport, 'respect' naar elkaar.

In een vide0 die gepost werd door Duello sports Management die de zaken behartigen van Godbeer, maar ook de Nederlandse Isis Verbeek onder haar vleugels heeft. Was te zien dat Lazaar en Godbeer het goed met elkaar kunnen vinden.

Verbroedering

Eerder nam Godbeer het op voor Lazaar toen zogenaamde fans de draak staken met Lazaar in aanloop van de wedstrijd tussen de twee. Godbeer melde dat Lazaar respect verdiende en aan de video te zien is dat wat beide vechters zeker voor elkaar hebben. Vechtsport verbroedert is hier maar weer eens het devies.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws