Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Vechtsport verbroedert: Ismael Lazaar en Mark Godbeer geven het goede voorbeeld

Vechtsport verbroedert: Ismael Lazaar en Mark Godbeer geven het goede voorbeeld

Ismael Lazaar en Mark Godbeer
Foto: Twitter

Tijdens hun gevecht op MAS Fight afgelopen weekend stonden zij als gladiatoren tegenover elkaar, Ismael Lazaar en Mark Godbeer. Echter na de wedstrijd die eindigde in een onbeslist, zochten zij elkaar op en keken als goede vrienden de rest van de wedstrijden in het toernooi.

Ismael Lazaar maakte zijn comeback naar het kickboksen tegen UFC Legende Mark Godbeer in Macau. De sympathieke vechters lieten na hun hard bevochten partij zien waar het uiteindelijk om gaat in de wereld van de vechtsport, ‘respect’ naar elkaar.

In een vide0 die gepost werd door Duello sports Management die de zaken behartigen van Godbeer, maar ook de Nederlandse Isis Verbeek onder haar vleugels heeft. Was te zien dat Lazaar en Godbeer het goed met elkaar kunnen vinden.

Verbroedering

Eerder nam Godbeer het op voor Lazaar toen zogenaamde fans de draak staken met Lazaar in aanloop van de wedstrijd tussen de twee. Godbeer melde dat Lazaar respect verdiende en aan de video te zien is dat wat beide vechters zeker voor elkaar hebben. Vechtsport verbroedert is hier maar weer eens het devies.

Bekijk ook

ONE FC baas geeft uitleg over herroepen uitslag kickboks wedstrijd

De beslissing om de uitslag van de kickboks wedstrijd tussen Petchmorrakot Petchyindee en Giorgio Petrosyan teniet te doen, blijft de gemoederen bezig houden.

Kickboksen: ONE Championship’s wedstrijd beleid onder vuur

Er is flink wat commentaar op het wedstrijd beleid van ONE Championship vanuit vechtsport kringen.

GLORY 67: Petchpanomrung verdedigt titel tegen Boynazarov

Vandaag maakte GLORY Kickboxing bekend dat de organisatie haar GLORY 67 event in Orlando Florida zal houden.

REGIO NIEUWS UITGELICHT