Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Vechtsport verbroedert: Ismael Lazaar en Mark Godbeer geven het goede voorbeeld

Vechtsport verbroedert: Ismael Lazaar en Mark Godbeer geven het goede voorbeeld

Ismael Lazaar en Mark Godbeer
Foto: Twitter

Tijdens hun gevecht op MAS Fight afgelopen weekend stonden zij als gladiatoren tegenover elkaar, Ismael Lazaar en Mark Godbeer. Echter na de wedstrijd die eindigde in een onbeslist, zochten zij elkaar op en keken als goede vrienden de rest van de wedstrijden in het toernooi.

Ismael Lazaar maakte zijn comeback naar het kickboksen tegen UFC Legende Mark Godbeer in Macau. De sympathieke vechters lieten na hun hard bevochten partij zien waar het uiteindelijk om gaat in de wereld van de vechtsport, ‘respect’ naar elkaar.

In een vide0 die gepost werd door Duello sports Management die de zaken behartigen van Godbeer, maar ook de Nederlandse Isis Verbeek onder haar vleugels heeft. Was te zien dat Lazaar en Godbeer het goed met elkaar kunnen vinden.

Verbroedering

Eerder nam Godbeer het op voor Lazaar toen zogenaamde fans de draak staken met Lazaar in aanloop van de wedstrijd tussen de twee. Godbeer melde dat Lazaar respect verdiende en aan de video te zien is dat wat beide vechters zeker voor elkaar hebben. Vechtsport verbroedert is hier maar weer eens het devies.

Bekijk ook

Danyo Ilunga tekent officieel protest aan voor verlies op GLORY 56

GLORY ontslaat kickbokser Danyo Ilunga

Vervelend nieuws voor Danyo Ilunga, hij is door GLORY ontslagen wegens een wedstrijd die hij onlangs ...

GLORY Kickboxing debuteert in Texas

GLORY Kickboxing heeft afgelopen zaterdag bekend gemaakt dat volgende evenement zal plaatsvinden op 1 februari ...

WFL Kickboksen: Darryl Sichtman, ‘ik ga de titel afpakken van Jay Overmeer’

Foto: Darryl Sichtman (rechts) en Melvin Manhoef (WFL)  Op 17 februari 2019 staat het WFL ...