Titelgevecht toegevoegd aan GLORY Collision 2 Rico vs Badr Nieuws
Nieuws

Titelgevecht toegevoegd aan GLORY Collision 2 Rico vs Badr

Titelgevecht toegevoegd aan GLORY Collision 2 Rico vs Badr
Titelgevecht toegevoegd aan GLORY Collision 2 Rico vs Badr

Het ziet er naar uit dat de vechtkaart voor GLORY Collision 2, Rico vs Badr steeds interessanter wordt.

GLORY Kickboxing Middengewicht wereldkampioen en interim licht zwaargewicht kampioen Alex Pereira verdedigt zijn middengewicht titel tegen nummer een gerangschikte Ertugrul Bayrak op 21 december in Arnhem. Eerdere melden wij al dat er gehint werd op een gevecht tussen Pereira en Bayrak door Cor Hemmers van GLORY.

Het wereldtitelgevecht Pereira-Bayrak maakt deel uit van het GLORY: Collison 2-evenement met de langverwachte rematch tussen de zwaargewicht kampioen van de organisatie Rico Verhoeven en Badr Hari. Pereira zakt terug in gewicht na een succesvol debuut in de licht zwaargewicht divisie.

Grote kampioen

De Braziliaanse Pereira won de GLORY tussentijdse lichte zwaargewicht titel tegen de Nederlands-Surinaamse Donegi Abena op GLORY 68 in Miami in septemberEerder won hij de middengewichtgordel van Simon Marcus in China in oktober 2017. Bayrak, geboren in Turkije, is ongeslagen binnen GLORY.

De Turk debuteerde succesvol bij GLORY tegen Donovan Wisse op GLORY 62 in december 2018. In maart maakte Bayrak een punt op Jakub Styben over drie rondes op GLORY 64 in Straatsburg, Frankrijk. Pereira de titel vier keer met succes verdedigd. Pereira vs Bayrak werd aangekondigd door GLORY Kickboxing Brasil op Twitter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws