Rico Verhoeven wint GLORY 4 man toernooi door opgave tegenstander Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven wint GLORY 4 man toernooi door opgave tegenstander

Rico Verhoeven wint GLORY 4 man toernooi door opgave tegenstander

Rico Verhoeven heeft het GLORY 4 man toernooi gewonnen hij versloeg Tarik Khbabez. Om zich hiermee de kampioen van het zwaargewicht toernooi te mogen noemen. In de halve finale moest Verhoeven eerst om Hesdy Gerges heen.

Het GLORY 4 man toernooi was uit noodzaak geboren maar daardoor niet minder spectaculair. Doordat Jamal Ben Saddik zichzelf moest afmelden vanwege een blessure. Moest de organisatie op zoek naar een vervanger tegen GLORY kampioen Rico Verhoeven.

Opgave

Omdat het GLORY niet lukte een gerangschikte vechter te vinden werd buiten de organisatie gezocht. Topvechter Hesdy Gerges die een lange vete uitvecht met Verhoeven, was meer dan bereidt om in te vallen.

Het gevecht tegen Khbabez was snel afgelopen. De winnaar van de semi finale tegen Levi Rigters, moest opgeven. Een oude blessure aan zijn hand leek hem parten te spelen. Verhoeven wint het 4 man toernooi opm TKO.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/chaos-massale-vechtpartij-bij-einde-mma-gevecht-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws