Regian Eersel ziet titelgevecht aan zijn neus voorbij gaan
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Regian Eersel ziet titelgevecht aan zijn neus voorbij gaan

Regian Eersel ziet titelgevecht aan zijn neus voorbij gaan

Regian Eersel verdedigd zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel niet zoals gepland op 22 januari. De titelstrijd tussen de Nederlandse topvechter en zijn uitdager Mustapha Haida, lijkt te zijn geschrapt.

Vandaag maakte One Championship zijn line-up bekend van ONE: Unbreakable evenement welke op 22 januari plaatsvindt. Echter staat daar niet zoals eerder gemeld, het lichtgewicht kickboks titelgevecht tussen Eersel en Haida ingepland.

De Headliner wordt nu verzorgt door een gevecht tussen Alaverdi Ramazanov en Capitan Petchyindee Academy voor de Bantamgewicht titel van de organisatie.

Blessure

Er gingen al geruchten dat Haida geblesseerd zou zijn (niet bevestigd. red), daarom af moest zeggen voor zijn wedstrijd tegen Eersel. ONE Championship lijkt er niet in geslaagd om een andere tegenstander voor Eersel te vinden.

Op het volgende evenement van ONE, Unbreakable II op 29 januari, staat tot dusver Eersel nog niet ingepland. Of dit nog gaat gebeuren is nog niet bekend. ONE heeft nog niet officieel aangekondigd dat de partij tussen Eersel en Haida niet doorgaat.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page