Regian Eersel ziet titelgevecht aan zijn neus voorbij gaan – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Regian Eersel ziet titelgevecht aan zijn neus voorbij gaan

Regian Eersel ziet titelgevecht aan zijn neus voorbij gaan

Regian Eersel verdedigd zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel niet zoals gepland op 22 januari. De titelstrijd tussen de Nederlandse topvechter en zijn uitdager Mustapha Haida, lijkt te zijn geschrapt.

Vandaag maakte One Championship zijn line-up bekend van ONE: Unbreakable evenement welke op 22 januari plaatsvindt. Echter staat daar niet zoals eerder gemeld, het lichtgewicht kickboks titelgevecht tussen Eersel en Haida ingepland.

De Headliner wordt nu verzorgt door een gevecht tussen Alaverdi Ramazanov en Capitan Petchyindee Academy voor de Bantamgewicht titel van de organisatie.

Blessure

Er gingen al geruchten dat Haida geblesseerd zou zijn (niet bevestigd. red), daarom af moest zeggen voor zijn wedstrijd tegen Eersel. ONE Championship lijkt er niet in geslaagd om een andere tegenstander voor Eersel te vinden.

Op het volgende evenement van ONE, Unbreakable II op 29 januari, staat tot dusver Eersel nog niet ingepland. Of dit nog gaat gebeuren is nog niet bekend. ONE heeft nog niet officieel aangekondigd dat de partij tussen Eersel en Haida niet doorgaat.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page