Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Nederlandse Mellony Geugjes in uniek K-1 Kickboks toernooi

Nederlandse Mellony Geugjes in uniek K-1 Kickboks toernooi

Nederlandse Mellony Geugjes in uniek K-1 Kickboks toernooi

Op 28 december kan de Nederlandse kickboks en MMA-vechter Mellony Geugjes K-1 kickboks geschiedenis gaan schrijven in Japan.

Voor het eerst wordt er door de befaamde K-1 Kickboks organisatie een 4 vrouwen toernooi georganiseerd. Geugjes treft in de eerste ronde de Zweedse Josefine Knutsson. Als Geugjes weet door te stoten door Knutsson te verslaan, is de kans groot dat zij tegen de Japanse Kana komt te staan, waar zij al eerder tegen vocht.

In hun laatste treffen verloor Geugjes onterecht haar K-1 Krush titel aan Kana. Krush is een zuster organisatie van de K-1. Aan onze redactie meld Geugjes dat zij vecht op 52 KG, “mijn training zal zich toe spitsen op kracht en conditie, ook meer kickboks gericht, ‘zegt Geugjes die de afgelopen periode een aantal MMA-wedstrijden vocht.

Geschiedenis schrijven

Afgelopen weekend won Geugjes een zware partij tegen de Russische Viktoria Sklyarova op European Beatdown 7. Geugjes vecht vanuit het bekende Mike’s gym uit Oostzaan onder leiding van Mike Passenier.

De K-1 kent een roemrucht verleden en bracht grote wereldkampioenen voort zoals. Badr Hari, Ernesto Hoost, Sem Schilt, Peter Aerts en Remy Bonjasky. Als Geugjes het K-1 toernooi wint schrijft zij geschiedenis, als de eerste vrouwelijke K-1 wereldkampioen.

Bekijk ook

Bellator MMA tekent bantamgewicht veteraan Matheus Mattos

Matheus Mattos is het nieuwste lid van het Pitbull Brothers-team dat bij Bellator tekent. Bellator ...

Bokskampioen Tyson Fury weigert te vechten:’Ik doe het niet’

Tyson Fury, “Ik denk niet dat ik gemotiveerd zou kunnen raken om zonder een menigte ...

KNOCK-OUT VIDEO: Teenslipper dude krijgt flink pak rammel

Soms moet je een tegenstander niet onderschatten. Het gevaar kan uit een klein hoekje komen ...