Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Nederlandse Mellony Geugjes in uniek K-1 Kickboks toernooi

Nederlandse Mellony Geugjes in uniek K-1 Kickboks toernooi

Nederlandse Mellony Geugjes in uniek K-1 Kickboks toernooi

Op 28 december kan de Nederlandse kickboks en MMA-vechter Mellony Geugjes K-1 kickboks geschiedenis gaan schrijven in Japan.

Voor het heerst wordt er door de befaamde K-1 Kickboks organisatie een 4 vrouwen toernooi georganiseerd. Geugjes treft in de eerste ronde de Zweedse Josefine Knutsson. Als Geugjes weet door te stoten door Knutsson te verslaan, is de kans groot dat zij tegen de Japanse Kana komt te staan, waar zij al eerder tegen vocht.

In hun laatste treffen verloor Geugjes onterecht haar K-1 Krush titel aan Kana. Krush is een zuster organisatie van de K-1. Aan onze redactie meld Geugjes dat zij vecht op 52 KG, “mijn training zal zich toe spitsen op kracht en conditie, ook meer kickboks gericht, ‘zegt Geugjes die de afgelopen periode een aantal MMA-wedstrijden vocht.

Geschiedenis schrijven

Afgelopen weekend won Geugjes een zware partij tegen de Russische Viktoria Sklyarova op European Beatdown 7. Geugjes vecht vanuit het bekende Mike’s gym uit Oostzaan onder leiding van Mike Passenier.

De K-1 kent een roemrucht verleden en bracht grote wereldkampioenen voort zoals. Badr Hari, Ernesto Hoost, Sem Schilt, Peter Aerts en Remy Bonjasky. Als Geugjes het K-1 toernooi wint schrijft zij geschiedenis, als de eerste vrouwelijke K-1 wereldkampioen.

Bekijk ook

Kickbokslegende Peter Aerts: Ontbijten met Ernesto Hoost (video)

De grote namen uit het kickboksen zoals K-1 Kickbokslegende Peter Aerts zijn een voorbeeld voor ...

ONE ‘Age of Dragons: Yodsaenklai Fairtex treft andere tegenstander

Yodsaenklai Fairtex (Foto: ONEFC) Yodsaenklai Fairtex heeft een nieuwe tegenstander tijdens ONE: ‘Age of Dragons’. ...

Ilias Ennahachi: Ik ben klaar om te slopen’

Ilias Ennahachi (screenshot YouTube) Het is zeker niet overdreven om te suggereren dat de Nederlands-Marokkaanse ...