Muaythai scheidsrechters lijken een klasse apart (video) Nieuws
Nieuws

Muaythai scheidsrechters lijken een klasse apart (video)

Muaythai scheidsrechters lijken een klasse apart (video)
Muaythai scheidsrechters lijken een klasse apart (video)

Er wel eens over nagedacht hoe een scheidsrechter twee vechters tegelijk moet beschermen?

Er zijn bij de diverse vechtsporten zoals kickboksen boksen en MMA scheidsrechters die tussen knokkers moeten springen, echter Muaythai arbiters zijn een klasse apart.

Muaythai of in de volksmond ook wel Thaiboksen genoemd is een keiharde vechtsport waar als je als scheidsrechter even niet oplet de meest brute knock-outs met flink wat schade kunnen vallen. Om tussen twee verhitte knokkers te staan is bij elke vechtsport geen boswandeling.

Terug trappen

Echter blijken Muaythai scheidsrechters heel snel te moeten schakelen in een gevecht. Afgelopen weekend dook er een op eerste gezicht ludieke video op waar een Muaythai scheids zichzelf op het canvas laat vallen om een vechter te beschermen. Maar er is meer.

Op social media doken na het incident meerdere video's op van Muaythai scheidsrechters die hun creativiteit ten toon moesten spreiden om erger te voor komen. Daar is alleen maar uit te concluderen dat zij een klasse apart moeten zijn. Let op het gaat ook wel eens verkeerd zoals in de laatst video is te zien....

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws