KICKBOKSPROMOTOR: 'Geen 3e gevecht tussen Rico en Badr' Nieuws
Nieuws

KICKBOKSPROMOTOR: 'Geen 3e gevecht tussen Rico en Badr'

KICKBOKSPROMOTOR: 'Geen 3e gevecht tussen Rico en Badr'
KICKBOKSPROMOTOR: 'Geen 3e gevecht tussen Rico en Badr'

Eduard Irimia, de bekende kickbokspromotor uit Roemenië, is ervan overtuigd dat GLORY Kickboxing geen risico's zal nemen.

Irimia is een Roemeense kickbokspromotor, televisieproducent en zakenman. Hij is de oprichter en CEO van Superkombat Fighting Championship en heeft enkele van de meest prominente namen in kickboksen gepromoot. In een interview met Prosport.ro sprak hij over een eventueel 3e gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari.

De promotor gelooft dat Rico Verhoeven geen tegenstander van kaliber heeft binnen GLORY en dat de bazen binnen de organisatie de wereldkampioen kampioen niet zullen toestaan ​​om een derde keer met Badr Hari te vechten. Hij is van mening dat de GLORY zich heeft gerealiseerd dat Badr Hari beter is dan Rico Verhoeven.

Badr is beter dan Rico

"Dat wetende zullen ze niet toestaan ​​dat hun beste vechter wordt verslagen door de kickbokslegende Badr Hari,"zegt Irimia. Tegelijkertijd beweert de Roemeense promotor dat het gevecht bewezen heeft dat een tegenstander van formaat, voor Verhoeven een groot gevaar is.

"Ze realiseerden zich dat Verhoeven geluk had tegen Badr in de twee gevechten, in de rematch was de kampioen niet op zijn best, hij won alleen omdat Badr Hari geblesseerd raakte. De hele wereld heeft gezien dat Badr een echte vechter is,"zegt Irimia.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws