Kickboksevent IFP Enfusion met 1000 toeschouwers – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickboksevent IFP Enfusion met 1000 toeschouwers

Kickboksevent IFP Enfusion met 1000 toeschouwers

Goed nieuws voor alle vechtsport fans het IFP Enfusion event wat gehouden wordt in Wuppertal heeft plaats voor 1.000 toeschouwers.

Wil je toch live een topkickboks event mee maken dan aan dat. Je moet er echter wel een stukje de grens over naar het Duitse Wuppertal. Daar vindt 17 oktober het IFP Enfusion event plaats in de Uni Halle.

Grote namen

Er staan een paar interessante namen op de vechtkaart zoals Enfusion Kampioen de Nederlandse Sarel de Jong die in en superfight vecht tegen Marika Pagliaori.

De gezondheidsdienst van Wuppertal heeft het infectiebeschermingsconcept voor Enfusion geaccepteerd. Tickets “met naamtoewijzing aan de ruimte vooraf” kunnen dus alleen via de sportscholen worden gekocht.

Ticket verkoop

Voor het evenement worden 500 extra tickets (tribuneplaatsen) uitgegeven om een ​​maximale afstand tussen de toeschouwers te garanderen. Hierop wordt de stoelbezetting van de individuele tickets weergegeven, zodat deze stoelbezetting op elk moment kan worden achterhaald via het aankoopbewijs.

Er worden geen tickets aan de deur worden verkocht alle tickets kunnen alleen vooraf bij de geselecteerd sportscholen worden gekocht en zijn vanaf maandag 5 oktober 2020 verkrijgbaar. Voor meer informatie mail naar info@international-fight-promotion.com.

Bekijk ook

Glory: ‘Vergis je niet in Badr Hari’ (video)

Zal de nieuwe aanpak en training Badr terug brengen en zal hij de Pool vernietigen?

‘KO?’ Ex-rivaal Rico Verhoeven pissed na afbreken wedstrijd

De reusachtige Braziliaan die ooit tegen Rico Verhoeven in de ring stond, bleek verbaast

2 titels: 7 Nederlandse kickboksers knokken in groot toernooi Roemenië

Het voormalige Oostblok land is zeer aantrekkelijk voor kickboksers uit ons land.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page