Jamal Ben Saddik: 'Badr heeft geen recht op een titelgevecht' Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik: 'Badr heeft geen recht op een titelgevecht'

Jamal Ben Saddik: 'Badr heeft geen recht op een titelgevecht'
Jamal Ben Saddik: 'Badr heeft geen recht op een titelgevecht'

In een interview met Fighting Network Magazine sprak Jamal Ben Saddik openlijk.

Ten tijde van het interview was nog niet bekend dat Rico Verhoeven op 21 december de ring in zou gaan tegen Badr Hari. Echter leek Ben Saddik een vooruitziende blik te hebben, zo gaf hij zijn mening over een eventuele clash tussen Verhoeven en Badr.

Ben Saddik verwierf in december 2018 het recht om tegen Rico Verhoeven de bokshandschoenen op te nemen, door het winnen van een 8-man zwaargewicht toernooi. Tijdens de loting voorafgaande aan het toernooi welke werd uitgezonden op tv, werd beloofd dat de winnaar tegen Verhoeven aan zou treden voor diens titel.

Geen recht

Nu inmiddels bekend is dat Verhoeven en Badr elkaar voor de tweede keer zullen ontmoeten, lijkt de kans verkeken voor Ben Saddik om op korte termijn voor de titel te strijden. Het is ook al een lange tijd stil, zowel GLORY als Ben Saddik komen met niets naar buiten. Maar even terug naar het interview met FNM.

Hier is Ben Saddik stellig en zegt: "Badr heeft in mijn ogen geen recht op een titelgevecht. De enige die daarvoor in aanmerking komt ben ik. Bovendien sta ik als nr 1 in de rangschikking en Badr komt daar niet eens in voor. " Tot nu toe wordt het gevecht tussen Verhoeven en Badr aangemerkt als zijnde geen titelgevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws