Ismael Lazaar treft Gökhan Gedik tijdens Enfusion Antwerpen Nieuws
Nieuws

Ismael Lazaar treft Gökhan Gedik tijdens Enfusion Antwerpen

Ismael Lazaar treft Gökhan Gedik tijdens Enfusion Antwerpen
Ismael Lazaar treft Gökhan Gedik tijdens Enfusion Antwerpen

Hij staat in Nederland voorlopig nog even buitenspel door volgens velen een te lange schorsing, Ismael Lazaar.

Het feit dat Lazaar in Nederland geschorst is houdt de sympathieke vechter niet tegen op wedstrijd niveau te blijven. Zo vocht hij in het buitenland bij MAS Fight in een 9 minuten durende wedstrijd tegen ex UFC ster Mark Godbeer. De partij eindigde in onbeslist maar was een ware slooppartij.

Nu keert de voormalige tegenstander van Rico Verhoeven iets dichterbij huis terug tijdens Enfusion Antwerp op 2 november in Antwerpen. Lazaar treft daar Gökhan Gedik.

Grote naam

Gedik is een gedreven sport en zakenman, de Almelose knokker is een gevreesd tegenstander in de ring. Gedik won een groot aantal wedstrijden in het buitenland, werd zelfs met één geblesseerde arm kampioen boksen onder studenten en pakte de titel Nederlands Kampioen zwaargewicht in 2012.

Het heeft er alles van dat de Lazaar vs Gedik clash in Antwerpen een stevige headliner kan worden op de vechtkaart. Voor de liefhebbers van het pure kickboksen de uitgelezen kans om dit van dichtbij te bekijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws