Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY Zwaargewicht toernooi: Ben Saddik, ik wil een titelgevecht tegen Verhoeven

GLORY Zwaargewicht toernooi: Ben Saddik, ik wil een titelgevecht tegen Verhoeven

Jamal Ben Saddik nieuwe uitdaging Rico Verhoeven

Als hij zaterdag als winnaar uit de bus komt in het GLORY zwaargewicht toernooi, wil Jamal Ben Saddik een nieuwe kans tegen Rico Verhoeven.

“Het winnen van het toernooi is goed voor mij. Dat betekent dat ik zeker weer een kans op de titel krijg en daar wacht ik op, “zegt Jamal Ben Saddik voorafgaand aan het 8-man zwaargewicht toernooi van zaterdag op GLORY 62.
 
Ondanks dat doel is Ben Saddik van mening dat om de ‘echte’ kampioen te zijn, je een toernooi van deze aard moet winnen.

Wereldkampioen

Acht man-toernooien zijn een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van zwaargewicht kickboksen en voor Ben Saddik zijn ze zelfs belangrijker dan de  wereldtitel.
 
“In mijn gedachten kun je geen wereldkampioen worden in een enkel gevecht. In mijn hoofd en ieders hoofd moet je een toernooi winnen om wereldkampioen te worden, “

Meer toernooien

“Dus in mijn gedachten is degene die het toernooi wint en diegene zal ik zijn de volgende wereldkampioen zijn. “
 
“Ik hoop dat er nog meer toernooien zullen zijn. Een keer per jaar is goed. Alle beste vechters in één toernooi om te vechten om wereldkampioen te worden. “

Stugge tegenstander

In de kwartfinales tegenover hem staat Junior Tafa. De jonge Samoaan heeft zijn plaats al in de divisie bewezen, deels door drie overwinningswinsten en deels door persoonlijkheid.
 
Ben Saddik was vorige week aan de beurt in de trash talk van Tafa omdat de vechters backstage wachtten op de trekking die de kwartfinale wedstrijden bepaalde.

Knokken in de coulissen

“Tafa zei backstage dat hij daar al met mij wilde vechten. Ik zei tegen hem ‘Alleen in de ring’, dus zaterdag is een goede dag. Laten we vechten en het laten gebeuren, “zegt Ben Saddik.
 
 Met betrekking tot de rest van het toernooiveld zegt Ben Saddik dat hij ‘niemand in het bijzonder’ heeft waar hij tegen wil vechten.
 
“Het is een toernooi, dus ik ben klaar voor iedereen en zo zit het in mijn gedachten. Ik ben klaar voor iedereen. “

Bekijk ook

Waanzinnig: Kickbokser in 1 tegen 3 wedstrijd op 1 mei

Waanzinnig: Kickbokser in 1 tegen 3 wedstrijd op 1 mei

Als je denkt dat je als kickboks fan alles gezien hebt, denk dan nog eens na.

Eénarmige kickbokser tekent profcontract bij top organisatie

Eénarmige kickbokser tekent profcontract bij top organisatie

Dat een beperking je niet hoeft tegen te houden om een professionele kickboks carrière te starten bewijst Jake Peacock

Rechtszaak: HIV besmette kickbokser tijdens GLORY event

Rechtszaak: HIV besmette kickbokser tijdens GLORY event

De website MMA Fighting meld dat de welbekende scheidsrechter Marcos Rosales een rechtszaak is gestart. ...