GLORY zoekt tegenstander voor kampioen Rico Verhoeven Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY zoekt tegenstander voor kampioen Rico Verhoeven

GLORY zoekt tegenstander voor kampioen Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is nog steeds ongeslagen als kampioen bij GLORY Kickboxing. Velen hebben getracht de topatleet van de troon te stoten maar tot nu toe tevergeefs. Wie is er nog een echte uitdaging voor de koning van het kickboksen?

De grote namen uit het kickboksen zijn de revue gepasseerd in hun pogingen Verhoeven van zijn kroon te ontdoen. Sommige zelfs meerdere keren zoals legende Badr Hari.

Wie o wie

De vraag is wie is er in staat de koning te verslaan, dat lijkt haast een onbegonnen taak tegen de conditie machine Rico. Een bron vertelt onze redactie dat GLORY op zoek zou zijn naar een tegenstander van formaat. Maar wie kan de kracht van Verhoeven weerstaan.

,,Glory is op zoek om tegen Rico te knokken. Maar dat is geen eenvoudige taak", zegt de bron. ,,Er wordt gekeken wie een goed gevecht zou kunnen leveren tegen Rico. En de fans willen graag nieuws vlees zien. "

Recentelijk werd bekend dat GLORY dit jaar een aantal events plant. Daar zal ongetwijfeld Verhoeven te zien zijn als de grootste publiekstrekkers van de organisatie. Maar wie de handschoenen aan durft te trekken tegen Verhoeven zal nog moeten blijken.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/ja-mama-vechter-belt-moeder-midden-in-wedstrijd-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws