GLORY Kickboxing scoort dikke cijfers en geld ondanks coronacrisis Nieuws
Nieuws

GLORY Kickboxing scoort dikke cijfers en geld ondanks coronacrisis

GLORY Kickboxing scoort dikke cijfers en geld ondanks coronacrisis
GLORY Kickboxing scoort dikke cijfers en geld ondanks coronacrisis

Het kickboksen mag dan wel even stil liggen maar GLORY Kickboxing blijft scoren.

En wel op Facebook, de grootste kickboks organisatie ter wereld rust niet op haar lauweren tijdens de coronacrisis en zet social media ten volle in om onder de aandacht te blijven, zo blijkt uit een bericht op Facebook.com.

Zo haalde GLORY 44 miljoen + 1 min Facebook-videoweergaven van januari tot maart 2020, 4,5x meer dan GLORY's totale 1 min. Views voor heel 2019. 47% van GLORY's Facebook-video's van januari tot maart 2020 waren meer dan 3 minuten lang, goed voor 97% van de totale views tijdens deze periode.

Dat is lekker verdienen

13% van GLORY's Facebook-video's voor heel 2019 waren meer dan 3 minuten lang, goed voor 9% van de totale views gedurende het hele jaar. Ook verdiende GLORY geld aan InStream-advertenties van januari tot maart 2020 versus totale inkomsten voor heel 2019, en haalde zo 44x meer inkomsten binnen.

Vechtsport is echt gebouwd voor sociale media, het is opwindend, conflictgericht en heeft een oplossing. Het vertaalt zich uitstekend naar het Facebook-platform en we zijn verheugd om de enorme groei te zien. Gezien het succes zijn we van plan het creëren van originele Facebook-inhoud door te zetten," zegt Jon Martone, vice-president van partnerschappen bij GLORY.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws