GLORY Kickboxing leent kampioen uit om in Japan te vechten
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY Kickboxing leent kampioen uit om in Japan te vechten

GLORY Kickboxing leent kampioen uit om in Japan te vechten

GLORY Kickboxing leent kampioen uit om in Japan te vechten

Petchpanomrung Kiatmoo9 zal op 28 februari deelnemen aan het RISE evenement in Tokyo. De Thai zal daar Rise kampioen Kento Haraguchi treffen. Dat GLORY een van haar kampioenen laat gaan om tussentijds elders te vechten is geen unicum.

Om ringroest te voorkomen lijkt GLORY haar vechters toe te staan elders de ring in te gaan. Petchpanomrung ‘Petch” de GLORY vedergewicht kampioen, maakt een tussenstap tegen Haraguchi. GLORY ziet de topvechter graag weer terug na het gevecht.

,,Veel succes Petch. Tot binnenkort in de GLORY ring”, schrijft de kickboks organisatie op twitter. Tijdens een persconferentie in december 2020 verklaarde Haraguchi dat hij wilde vechten met de nummer één in elk land.

Veel succes

GLORY die in december een evenement neerzette met Badr Hari in de hoofdrol. Zal 30 januari haar grootste toernooi ooit brengen met maar liefst 4 titelgevechten. Echter valt op te merken dat de organisatie zich vooral richt op de zwaargewicht divisie.

Wat er gaat gebeuren met de overige gewichtklassen zoals de vedergewicht divisie waar Petch vecht. Is niet duidelijk. Wellicht dat GLORY later dit jaar deze weer oppakt.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Toch werd er besloten hem door te laten vechten.

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Soms kom je je gelijke tegen

‘Ik stopte Pulev zodat Mir niet afgeslacht werd!’ Scheids spreekt

Er was wat commentaar van Mir op het stopzetten van de wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page